Saturday, 7 September 2013

AURORA COLLA PLUS: KULIT CANTIK DAN TEGANG

kINI BOLEH DIDAPATI DENGAN PACKAGING BARU..


more produk info at FB AURORA beauty!
inbox at 0196428422 HARI INI JUGA...!

Aurora Colla Plus merupakan satu pil kecantikan lengkap yang berasaskan
  • salmon collagen, 
  • stem cell 
  • Setria Vitamin C. 

Penggunaan PHYTOCELL TECHNOLOGY didalamnya menyebabkan stem cell yang dihasilkan adalah lebih bermutu tinggi, mudah diserap, cepat bertindak balas serta berkesan dan proses pemutihan dan pencerahan kulit.

Aurora Colla Plus


Kenapa AURORA COLLA PLUS menggunakan Salmon Fish Collagen dan bukannya Talapia Collage ?

Salmon fish collagen adalah sebenarnya lebih berkualiti dan banyak dogunapakai di Jepun dan juga Korea. Bermula pada awal tahun , kebanyakan distributer pil kecantikan di malaysia menggunapakai Talapia Collagen . talapia collagen banyak digunapakai disebabkan harganya yang murah dan mudah didapati . Tetapi jika imgin dibandingkan dengan khasiat Salmon Fish Collagen. Ternyata salmon lebih baik sehingga 7 kali ganda kebaikan. Malah salmon fish collagen TIDAK MENGGEMUKKAN dan MENAIKKAN BERAT badan seperti yang berlaku kepada konsumer talapia collagen. Bukan itu sahaja, salmon fish collagen dapat mencerahkan kulit, mencantikkan struktur kulit, menggebukan kulit serta MENGHILANGKAN PARUT secara berkesan tanpa keraguan. Kesan awet muda, pengurangan garis halus juga akan diperoleh oleh si pemakan. salmon fish collagen juga baik dalam mengatasi masalah jeragat dan pigmentasi serta mengurangkan penghasilan jerawat .

Apa pula SETRIA VITAMIN C ??
Setria Vitamin C bukanlah satu vitamin c biasa tetapi ia adalah berunsur CLINICAL dan MUDAH DISERAP. ia berfungsi memberi kesihatan secara menyeluruh tanpa merosakkan sistem badan dan buah pinggang anda . Molekulnya yang lebih kecil menyebabkan ia mudah diserap oleh kapilari badan . Ia juga berfungsi mampu menangani masalah resdung, kegatalan, kulit bermasalah serta mampu mengurangkan masalah parut dan pigmentasi. Bukan itu sahaja, ia mampu mencantikkan rambut dan kuku serta memberi kesegaran yang berpanjangan. Dibandingkan dengan vitamin c biasa , ia tidaklah mampu menyerap dengan baik apatah lagi merosakkan sistem badan dan menambak toksin dalam badan . Vitamin c jenis SETRIA ini juga mampu mencerahkan dan menggebukan kulit .

Bagaimana pula dengan STEM CELL ??
AURORA COLLA PLUS menggunapakai Green Apple stem cell dan juga Grape Seed stem cell disebabkan ciri2 anti oksidannya yang lebih tinggi berbanding dengan tomato dan epal biasa . Green apple stem cell berulaya menyerap dengan lebih pantas dan grape seed stem cell pula berupaya mengawal radiasi bebas di dalam badan. Kedua duanya berfungsi sebagai anti penuaan, mencerahkan kulit , melembapkan kulit, mengatasi kulit kusam, memberi efek glowing dari dalam, menghilangkan kedutan , menganjalkan kulit dan yang paling penting menghilangkan parut

Kenapa AURORA COLLA PLUS menggunapakai teknologi PHYTOCELL ??
PHYTOCELL merupakan satu teknolgi bersifat CLINICAL dan APPROVED dalam membantu penyerapan stem cell dan juga collagen . Ia juga bersifat NANO dan memudahkan penyerapan maksimum . Bukan itu sahaja , PHYTOCELL mengelakkan sebarang bahan yang terkandung didalam AURORA COLLA PLUS daripada mendap di dalam buah pinggang serta berfungsi menyingkirkan toksin secara efektif .

Kenapa asingkan GLUTATHIONE dengan COLLAGEN ??

Glutathione tidak boleh dicampur dengan collagen kerana saintis berpendapat glutathione perlu diambil ketika perut kosong ataupun di dalam keadaan perut mengandungi kandungan hidrokhlorik acid yang banyak (medium acid) sedangkan collagen adalah sensitif dan tidak boleh diambil ketika perut kosong atau dalam keadaan beracid. Collagen perlu diambil ketika waktu malam dimana proses penyerapan adalah lebih baik ketika tidur, sistem badan dalam keadaan SELESA dan kerja kerja pembaikan sistem badan sedang dijalankan. Ketika inilah proses mitosis dan meiosis kerap dijalankan. Jadi kami asingkan COLLAGEN dan GLUTATHIONE .


Untuk proses pemutihan paling pantas, kami menggalakan anda mengambil AURORA SX pada waktu pagi sebelum sarapan dan AURORA COLLA PLUS pada waktu malam sebelum tidur . Untuk kesan paling baik , ambil AURORA COLLA PLUS bersama segelas susu soya. Kulit pasti meletops, gebu dan juga putih melepak . Tidak percaya ?? Cubalah


Harga Aurora Colla Plus: RM 140
Harga Aurora SX : RM 140

Untuk tempahan:
Fariza
019- 6428422 (Call, SMS, Whats App)
Untuk produk info dan lambakan testimoni...click the link..
B Page Aurora Beauty
Untuk tempahan:
Fariza
019- 6428422 (Call, SMS, Whats App)


No comments:

Post a Comment

Posh Me Up

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...