Friday, 25 April 2014

ZOFEA BEAUTY SECRET -BELI SEKOTAK PERCUMA SEBOTOL!!

UNTUK TESTIMONI TERBARU 2016 DAN PROMOSI TERBARU
KLIK SINI !! TESTIMONI DAN PROMOSI 2016

UNTUK KOMPILASI TESTIMONI PELANGGAN SAYA LATEST ENTRY 2015
Klik bawah ni..
http://farizadarwish.blogspot.com/2015/05/testimoni-zofea-beauty-secret-part-1.html

Salam Semua..

Nak perkenalkan satu lagi produk terbaru. Baru je launch 1-2 minggu lepas. Actually dah mula jual di Facebook Page saya.. KLIK SINI JE!!

And dah ramai yang beli... Nak tau produk apa??
Namanya....
ZOFEA BEAUTY SECRET!!

oKAY,,I shortform panggil ZBS je ye dalam ni.
ZBS ni daripada pengasas yang sama Secret Skin White Kawaii Collagen dan juga Secret Bust UP. Both produk yang dah sememang HOT and diperakui keberkesananya and dah ramai pengikut.
Now ZBS adalah produk ke-3 keluaran ZOFEA BEAUTY ni.

Beli Sekotak FREE sebotol 60 biji pil untuk Bust UP

Okayyy jom study produk ni bersama... op kos kena study dulu...

KHASIAT ZOFEA BEAUTY SECRET untuk si gadis & ibu-ibu:

✔ Menaikkan payudara kendur & jatuh
✔ Mencantikkan payudara leper
✔ Memontokkan payudara
✔Membesarkan saiz payudara dari CUP A ke CUP D
✔Menaikkan punggung yg jatuh
✔ Mengetatkan MISS V
✔ Menghilangkan bau badan
✔ Menghilangkan bau MISS V
✔ Menghasilkan pelicin untuk mengurangkan kesakitan semasa “bersama”
✔Meningkatkan keinginan seksual
✔ Menaikkan nafsu isteri untuk bersama suami
✔ Menghilangkan masalah keputihan
✔ Mengatasi masalah dalaman wanita
✔ Mencegah kanser
✔ Melawan radikal bebas
✔ Mencantik & meremajakan kulit
✔ Menambah tenaga
✔ Mencegah keletihan & menyegarkan badan
✔ Merawat masalah rahim

Bahan-bahan Aktif dalam Zofea Beauty Secret.. 

Pueraria Mirifica, 
Pueraria Lobata, 
Kayu serapat, 
Habbatus Sauda, 
Collagen,
Pure L-glutathione,
Trehalose,
Apricot Seed Extract,
Blueberry,
strawberry,
raspberry,
Snow lotus,
Perilla seed extract,
Pitera Extract

Fungsi Pueraria Mirifica Terhadap Tubuh Wanita:

~ membesarkan payudara yang kecil dan leper.
~ memejal dan menegangkan payudara kendur.
~ mengangkat dan membentuk semula struktur payudara yang jatuh disebabkan faktor menyusukan anak dan faktor lanjut usia.
~ membentuk semula lekuk tubuh terutama pada pinggul dan payudara.
~ mengangkat bentuk pinggul supaya nampak terletak dan menarik.
~ menyeimbangkan saiz payudara wanita yang mempunyai payudara yang tidak sama besar dan senget sebelah.
~ mengetatkan vagina bagi wanita yang sudah lama berkahwin untuk mengembalikan keperawanan seperti anak dara.
~ melancarkan darah haid wanita yang tidak teratur.
~ awet muda. Pueraria mirifica terkenal sebagai agen awet muda dan melambatkan tanda-tanda penuaan.


Fungsi Marine Collagen dalam produk Zofea Beauty Secret
~ mengangkat dan menegangkan payudara lembik dengan efektif kerana collagen bertindak bersama phytoestrogen menegangkan kulit kendur sekitar payudara.
~ Collagen adalah juzuk utama dalam organisasi knot (knot organization). Ia boleh menyokong bentuk badan manusia, melaksanakan bentuk badan yang sempurna seperti mengambalikan keanjalan payudara dan pinggul.
~ memberi kulit yang anjal dan cantik dengan cepat kerana kandungan collagen yang tinggi iaitu 6000mg collagen persachet.
~ menganjalkan kulit berkedut disebabkan pertambahan usia
~ memutihkan kulit kusam kerana collagen bertindak menghasilkan kulit muda remaja


Fungsi Glutathione dalam produk Secret Bust Up Pueraria Mirifica:

~ melambatkan munculnya tanda-tanda penuaan seperti kedut, rambut gugur, beruban, pigmentasi, kulit kusam dan lain-lain.
~ mempengaruhi antioksidan lain seperti Vitamin C & Vitamin E untuk bekerja dengan lebih optimal.
~ Diberi jolokan sebagai MASTER ANTIOKSIDAN kerana telah diakui oleh para ahli perubatan antarabangsa bahawa belum ada antioksidan lain yang mampu menyamai kekuatannya.
~ Meningkatkan kecerahan warna kulit (memutihkan) seluruh badan. Ini kerana kesan pemutihan terjadi dengan sangat baik dengan pengamalan glutathione.
~ Melembutkan dan menghaluskan tekstur kulit (glowing).
~ Kulit menjadi kenyal dan anjal.
~ Memelihara kesihatan rambut & kuku.

Dan yang paling Best sekali setiap sachet Zofea Beauty Secret mengandungi Habbatus Sauda!!

Habbatus Sauna adalah makanan Sunnah..Jomm!!

Tujuh ciri-ciri nilai pemakanan utama habbatus sauda:



1. Kaya dengan Monosaccharide Glukosa, xylosa dsb. polysaccharide fatty acid yang tidak tepu. EFA tidak boleh dihasilkan oleh badan kita, oleh itu sumber utamanya ialah dari pemakanan. Amino acid yang membentuk protein. Karotene iaitu sumber vitamin A kalsium, zat besi, dsb.



2. Sistem imunisasi- Kajian yang dilakukan di Arab Saudi mendapati, habbatus sauda berupaya meningkatkan sistem imunisasi anda (daya melawan penyakit). 

Oleh itu ia mungkin penting dalam pengawalan kanser, AIDS dan penyakit-penyakit berkaitan yang lain.



3. Anti-histamine- Histamine ialah bahan yang dikeluarkan oleh sel-sel mast di dalam badan yang menyebabkan kesan-kesan allergik (alahan). Habbatus sauda mengandungi bahan yang menghalang protein kinase C, sejenis bahan yang mencetus penghasilan histamine.BAik untuk peasakit alahan dan lelah.



4. Anti-tumor- Kajian in vitro mendapati habbatus sauda berupaya menghalang pembentukan sel-sel tumor. 



5. Anti-bakteria- Penyelidikan ke atas bahan ini mendapati ia mempunyai aktiviti anti-bakteria . Habbatus sauda didapati berupaya mengawal bakteria seperti E.coli, V.cholera dan spesies Shigella. Ini bermakna habbatus sauda baik untuk mereka yang menghidapi beberapa jenis penyakit seperti cirit-birit dan masalah-masalah perut yang lain.



6. Anti-radang (anti-inflammation)- Habbatus sauda didapati boleh mengurangkan radang (bengkak). Oleh itu ia baik untuk pesakit asma (mengurangkan radang dalam paru-paru), eczema (alahan yang menyebabkan gatal, kulit merah dsb.) dan arthritis (bengkak sendi).

7. Menggalakkan pengeluaran susu- Kombinasi lemak dan hormon yang didapati di dalam habbatus sauda menyebabkan pengeluaran susu ibu yang menyusukan bayi bertambah.


Okay... Sempena promosi pengenalam Produk Baru.. Ada Free Gift hebat dari Zofea Beauty.

Setiap Pembelian Sekotak Zofea Beauty Secret FREE Sebotol 60 biji Pil Payudara.!! 

Berbaloiiiii sangat-sangat!!

Setiap Kotak ada 30 sachets.
Makan satu sachet sehari 30 minit selepas sarapan pagi anda.
Perasa Blackcurrant. Sedappp laa!!

HARGA PENGENALAN -RM149

Contact saya sekarang untuk Diskaun
RM135 dan POS PERCUMA!!
(sjung Msia)

Text Fiza-0196428422

JIMATTTT!!

UNTUK KOMPILASI TESTIMONI PELANGGAN SAYA LATEST ENTRY 2015
Klik bawah ni..
http://farizadarwish.blogspot.com/2015/05/testimoni-zofea-beauty-secret-part-1.html



oh..by the way duta Produk Tasha Shilla. Beliau dah consume and sangat2 berpuas hati lahhhh!!



Lambakan Testimoni kat facebook saya ..sila jengah and LIKE la sekali..ehehehe.
sempat tuuu...


dan juja yang ni... dedicated untuk Zofea Beauty



Stock banyak...dont worry!! Nak borong pon bolehhhh saja!!

oh YESS!! paling penting ZBS adalah KKM certified okayy!!
Confirm takdak bahan terlarang or berbahaya!
Insya-Allah.


Lagi Testimoni!!




Okayyy FAQ

1. Umur berapa boleh start minum??
Umur 19 tahun keatas ye dik... yang kecik lagi..pi sekolah dulu aih.

2. Boleh ke minum both secret Bust up and Zofea Beuty untuk kesan max?/
Minum salah satu je cukuplaaa.. nak max cemana tu. Setiap kotak dah beri kesan TERBAIKK

3. Apa beza Secret Bust Up and Zofea Beauty Secret?
ZBS adalah improved formula.. kandungan ditambah untuk kesan yang lebih baik dan berganda. Ada juga bahan baru macam Habbatus Sauda.
Tetapi buat yang dah seseuai and serasi and tak nak kesan berganda.. kira dah comfortable dengan Secret Bust UP.. boleh teruskan. Sebab ZBS bukanlah produk replecement SBU.
Sapa nak Ekstra and yang sedikit kebal bolehtry ZBS!!

Okaayyy

JAngan LUPA TEXT KITA//
FIZA-0196428422


Cara consume zofea bulan puasa boleh klik bawah ye..


UNTUK KOMPILASI TESTIMONI PELANGGAN SAYA LATEST ENTRY 2015
Klik bawah ni..



MUahhhss

Wallahu'alam.
FAQ

T: Pelanggan Bertanya
 P: Pakar Kami Menjawab
 T: Adakah Produk ZOFEA BEAUTY SECRET menyebabkan mana-mana kesan sampingan selepas menggunakan?
P:  ZOFEA BEAUTY SECRET ialah produk yang selamat untuk digunakan 
kerana kandungannya 100% bahan semulajadi tanpa bahan kimia. Bahkan pengambilan
secara berterusan sangat digalakkan kerana kesan manfaatnya untuk kesihatan dalam
jangka panjang. Pueraria Mirifica sudah diakui dan terbukti dapat mematikan sel kanser.

T: Berapa lamakah kesan boleh dilihat selepas consume ZOFEA BEAUTY SECRET?
P: Kesan boleh dilihat dalam 8 HARI bergantung kepada tubuh masing-masing. Ada yang cepat dan ada yang lambat.

T: Apakah ZOFEA BEAUTY SECRET  boleh diambil oleh wanita hamil?
P: Produk ini dilarang kepada wanita hamil.

T: Apakah ZOFEA BEAUTY SECRET  boleh diambil oleh wanita yang sedang 
menyusukan bayi?
P: Ya, produk ini sesuai diambil ketika sedang menyusukan bayi malah dapat meningkatkan pengeluaran susu ibu. Payudara yang kendur dapat menjadi tegang walaupun sedang menyusu bayi.

T: Apakah ZOFEA BEAUTY SECRET  boleh diambil oleh wanita yang sedang haid?
P: Ya, produk ini sesuai diambil ketika sedang haid 

T: Kenapa produk payudara yang lain dilarang ambil ketika period tapi ZOFEA BEAUTY SECRET  pula digalakkan ambil time period?
P: Semua produk payudara perlu diambil ketika period bukan ZOFEA BEAUTY SECRET  sahaja. Hal ini adalah kerana ketika period, bahan utama dlm produk payudara dapat bertindak balas dengan hormon ketika period dan memberi kesan yg bagus pada payudara. Sekiranya tidak diambil ketika period, kesan yang lebih efektif pada payudara tidak dapat dilihat.

T: Adakah payudara akan kembali kepada asal selepas berhenti pengambilan ZOFEA BEAUTY SECRET  ?
P: Tidak, payudara anda tidak akan kembali ke bentuk asal dan anda boleh berhenti pengambilannya bila-bila masa selepas berpuas hati dengan hasil yang diperolehi. 

T: Payudara saya sudah besar semulajadi tetapi jatuh dan kendur. saya takut payudara saya akan bertambah besar selepas mengambil ZOFEA BEAUTY SECRET 
P: Jangan takut, payudara anda tidak akan bertambah besar jika mengambil ZOFEA BEAUTY SECRET . Ini adalah kerana ZOFEA BEAUTY SECRET  berfungsi untuk menegangkan dan mengangkat payudara yang jatuh supaya kembali montok dan tegang. Payudara saudari kekal dengan saiz asal tetapi bentuk menjadi cantik dan terletak semula. Fungsi untuk membesarkan hanyalah khusus untuk wanita yang berpayudara kecil. Jika sudah besar, ZOFEA BEAUTY SECRET  tidak akan menjadikannya bertambah besar. Hal ini adalah kerana terdapat maklumat daripada pelanggan kami yang sudah mengambilnya menyatakan bahawa saiz kekal kepada asal tetapi bentuk payudara menjadi bertambah tegang, montok dan mantap.

T: Apakah ZOFEA BEAUTY SECRET halal?
P: Kilang kami sudah mendapatkan kelulusan halal JAKIM. Anda boleh mengambilnya tanpa ragu-ragu.

T: Apakah rasa ZOFEA BEAUTY SECRET ?
P:  Perisa Blackcurrant yang lazat

T: Apakah saya perlu pantang apa-apa semasa consume ZOFEA BEAUTY SECRET ? 
P:Ya, anda perlu pantang minuman berkafein seperti kopi, nescafe, teh, milo, coklat dan air bergas. Tujuan disuruh berpantang kafein kerana payudara akan mengecil dan susut jika kafein tinggi dalam badan.

T: Bagaimanakah cara yang terbaik untuk mengambil ZOFEA BEAUTY SECRET ?
P: Cara yang terbaik ialah dengan memulakan pengambilan 2 sachet sehari selepas breakfast (selepas buang air besar) untuk tempoh seminggu sahaja. Bancuh dengan menggunakan air biasa atau air sejuk shj.Anda juga wajib mengamalkan pengambilan susu 3 cawan setiap hari dalam tempoh pengambilan ZOFEA BEAUTY



53 comments:

  1. Cara makan? Bancuh or camne..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Boleh bancuh dengan segelas air... :)

      Delete
  2. Hi Fiza ..
    Saya Nak Beli .
    Tapi I from singapore .
    How Can I Buy :)
    Can you Email me ?
    Cutezz_babe@hotmail.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. I pos ke singapore..no problem. Pos via pos laju..n bank in melalui western union. wassap me.. i bagi details.

      Delete
  3. sy nk tanya kalu kta da amik supplemen lain blh cmpur ke..

    ReplyDelete
    Replies
    1. as long supplement tu bukan mengandungi bahan n fungsi yang sama macam Zofea boleh je..

      Delete
  4. sy nk tanya kalu amik supplemen lain bole ke kta cmpur..

    ReplyDelete
  5. ada kesan sampingan? sebab kesan nampak terlalu cepat..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Zofea dapa kelulusan dari KKM. So...takde bahan yang dilarang kerajaan or bahan-bahan berbahaya. Insya Allah

      Delete
  6. salam..kalau minum nie je tp tk makan pil tu berkesan gak ker?or kene makan pil tu gak...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Pil tu macam booster untuk mempercepatkan kesan,kalau tak makan pun takpe sebab kandungan dalam sachet dah mencukupi

      Delete
  7. Postage ke spore how much ye..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Untuk kos pos ke singapura,harga pos ialah rm60 untuk satu kotak

      Delete
  8. Replies
    1. Pil makan waktu malam or petang lepas dinner

      Delete
  9. Pil makan waktu malam lepas dinner

    ReplyDelete
  10. Salam. Klu pil ni nak mkn berapa biji sekali.

    ReplyDelete
  11. salam...pil 2 kne makan selepas sachet habis ke atau semasa pengambilan sachet...tq

    ReplyDelete
    Replies
    1. Semasa ambil..zofea sachet 30 minit lepas sarapan..pil waktu petang or mlm

      Delete
  12. Hai kak. U shippin to singapore tj

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yes..selalu ship to singapore via pos laju. wassap je i -0196428422

      Delete
  13. salam..bleh minum after dinner ke..n klu minum susu ducht lady je boleh ke

    ReplyDelete
  14. salam..bleh minum after dinner ke..n klu minum susu ducht lady je boleh ke

    ReplyDelete
    Replies
    1. boleh susu fresh dari kotak mcm dutch lady..powdered milk pun boleh..tapi bancuh la dulu ..hehe

      Delete
  15. Blh cmpur mkn dgn aura white? Postage ke sibu bpe ye?

    ReplyDelete
  16. Sy nk try gak..blh cmpur mkn dgn aura white ke ni?

    ReplyDelete
  17. Minum zofea beauty secret ni...adakah wajib minum susu...susu dlm tin bkn tepung punya...dpt kh mnum....

    ReplyDelete
    Replies
    1. Zofea works at its best with susu.. either susu tepung or fresh milk pun boleh.. as long minum konsisten every day!!

      Delete
  18. Kalau lepas breakfast tapi tak boleh buang air besar macam mane? Masih boleh minum jugak?

    ReplyDelete
  19. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete
  20. Kalau dh breakfast tapi tak boleh buang air besar, masih boleh minum ke tak?

    ReplyDelete
  21. salam, klu mkn pil tu slps sachet dh habis xpe ke?

    ReplyDelete
    Replies
    1. tAKPE..JUST KESAN TAKLAH MAX MACAM COMBINE DGN SACHETS

      Delete
  22. Kalau bagi yang tak minum susu putih boleh ke minum susu coklat cth susu HL coklat bagi yang consume zofea beauty secret nie

    ReplyDelete
  23. Salam sis. Saya dari singapura. Boleh tak kalau saya buat pembayaran dengan Paypal. Terimakasih.

    ReplyDelete
    Replies
    1. MOSTLY ALL SINAPOREAN PAKAI WESTERN UNION.. PREFER WESTERN UNION SIS

      Delete
  24. Replies
    1. bOLEH..TERBAIK TETAP SELEPAS SARAPAN

      Delete
  25. Slm.. klu kita mkn 1 sachet tu skli dgn pil boleh ke?

    ReplyDelete
    Replies
    1. WSALAM.. MAKAN ASING2 SIS..BUKAN SERENTAK

      Delete
  26. kalau minum sachet tu mmg rasa nak buang air besar eh sis ?

    ReplyDelete
  27. saya baru nak start mnum ZBU..bila masa sesuai nak start?kena tunggu period ka?

    ReplyDelete
  28. Salam.. kalau ambk yg bancuh tu pagi , nk kne ambk yg pil mlm ke??

    ReplyDelete
  29. I dah try almost 2 weeks tapi x ada perubahan

    ReplyDelete
  30. I dh consume almost 2 wks tapi tak ada perubahan yang i notice jerawat makin bertambah.

    ReplyDelete
  31. Salam.nak tanya.Pil zbs tu time bila pulak nak makan?

    ReplyDelete
  32. Nk tnya laa 1 sachet bancuhan tu kena brp ml air?

    ReplyDelete
  33. boleh ke mnum sachet tu then telan pil tu ? dlm wktu yg sme .

    ReplyDelete

Posh Me Up

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...