Thursday, 27 June 2013

Life is Propa!



Hmm...

Kalau bersedih...dikatakan tak mensyukuri
Kalau marah.....dikatakan tak menghormati
Jadi?
Mari kita propa bergembira
Walau dalam diri merana berduka lara
Biar mata-mata dunia bahagia
Biar mata hati sendiri mati
Meratapi nasib si labi

Sekian.

Wallahu'alam.

Wednesday, 26 June 2013

Bukankah Ini Fitrahku??

Dia datang sebenarnya ditunggu..
Entah kenapa dia disambut dalam sendu
Setelah kenyang menjamah nasi telur mata buat sahurku
Langkah kiri kamu..
Merencat rancangan ku.
Menghilangkan dingin subuh itu
Memang dah lama rasanya tidak ketemu
Hingga rasa kekok serba haru biru

Setelah 28 bulan berlalu..
Tanpa mu setiap bulan bertamu seperti selalu..
Setelah 28 bulan berlalu
Aku kembali ke rutin yang dulu..
Setelah 28 bulan berlalu.. 
Aku bebas mengadap Tuhan yang Satu
Kini kau datang menutup peluangku

Hati kini terasa sayu
Hati kini terasa beku
Aku rasa kosong,
Bukan kah ini yang ditunggu
Bukankah ini fitrahku
Bukahkan ini azali sempurnaku

Maafkan aku..
Aku bukan tidak bersyukur..
Aku cuma blur..
Aku bukan tidak lega
Aku cuma perlu masa
Masa untuk menerima bahawasanya...
Aku kembali ke rutin yang dulu..

Yeay.. AKU memang belum Menopouse!!
Kah kah kah..


Jangan marah.. biasala..tengah bulan mengambang memang i memang emo and sayu layu..! 

ps- 28 bulan? 10 months pregnantkan fakhry + 18months (umur fakhry) menyusukan dia hingga kini..
      akhirnya... 
Alhamdulillah sebelum Ramadhan bermula.

Alhamdulillah untuk temujanji itu semasa 28 bulan yang sempurna tanpa cuti
Miss U already. :(






Sunday, 23 June 2013

Bingka Labu Resepi Kegemaran Hati :)

Kenapa Kegemaran? Sebab this resepi just kumpulkan bahan and blender saja. 
Pastu sedap la pulak...
And me, plus the whole people in the house adalah peminat labu ssss.
Bukan Labu Sayong..

Sebab blender kot...jadi halus je tekstur and simply melt in the mouth.
 I dah buat beberapa kali using the very same recipe.. so far jadi. 
Sebab i sangat amatur in making traditional kuehss so i guess the recipe yang bagus kot. 
Reliable and Achievable Recipe. 
Boleh ke i describe macam tu. Faham-fahamlah.


I takde bijan nak tabur atas.. so letak almond flakes. 

Stok labu memang sentiasa ada kat rumah. Untuk buat bubur Fakhry.. yes, i still made the bubur for him.. tapi dah limited 3 kali seminggu kot.. in case lauk hari tu tak sesuai untuk dia. 
Macam masak mee goreng ke..apeke..
So far, dia ok je.. Alhamdulillah.Good Boy. 

Okay ..The Said Recipe Please..:)

i got from this blog.. blog orang pandai masak memasak ni. Click Here :) TQ ye.. 


BINGKA LABU LEMAK MANIS
BAHAN-BAHAN-Yatie guna loyang bulat 9 inci (Saya Pun)
  • 2 biji telur
  • 2 cwn santan (Yatie guna santan kotak kara 200ml, selebihnya tambah air biasa je) - (yup..me too)
  • 1/2 cwn susu cair (i pakai full cream milk je)
  • 2 cwn tepung gandum
  • 1/2 cwn gula pasir halus
  • 1/2 cwn susu pekat manis
  • 1/2 sudu kecil garam
  • 1 sudu kecil esen vanilla (tak letak)
  • 2 sudu besar butter/minyak sapi-Yatie guna minyak sapi (i pakai butter)
  • 2 cwn labu- yg telah direbus, toskan dan dilecek (i kukus labu tu..so tak berair)
  • sedikit bijan utk tabur di atas permukaan kuih ( i pakai almond flakes-ape yg ade)
Labu- Siap dikukus.. Dah lembut tu.
CARA-CARA

  1. Panaskan oven pada suhu 200C, lenser loyang dengan mentega, panaskan sebentar .
  2. Satukan bahan2 diatas kecuali labu yg di lecek dan bijan dalam satu bekas, kacau dengan whisk hingga semua bersatu.
  3. Tapis adunan tadi, kalau guna blender lagi senang. Tuangkan dlm mangkuk besar dan masukkan labu yg telah di lecek, kacau hingga rata.
  4. Tuang dalam loyang yang telah di panaskan tadi.
  5. Bakar selama 1 jam atau hingga masak. Kalau nak permukaannya berkerak, tambah masa pembakaran.
  6. Biarkan kuih betul2 sejuk barulah di potong.
Note : i just masukkan semua bahan and blender terus. Tak tapis pun. Nak cepat and rajinnn sangat.


Kalau boleh bakar lama sikit kalau nak dapat effect kerak and keras ditepi.
Tapi Kiss.. tak suka tu. Nanti buat alasan tu  tanak makan pulak.
Rugi je ..
Lagipun.. i made for iftar.. macam dah last minute. So tak sempat bakar lama2x
Just nice.. masa berbuka makan masih panas-panas.
That explain.. masa potong tu macam lembek.. tapi it cooked well actually.

Its nutritious for the kids.. as long kurangkan manis.
Macam Khidmat Pesanan Masyarakat Pulak..

Try eh..





Saturday, 22 June 2013

Melahirkan Generasi Al-Quran.




Hmm...

Ibubapa adalah Cermin kepada Anak-anak.

Insya-Allah.

Permudahkanlah  Ya-Allah. Amin.



Friday, 21 June 2013

Kek Cawan Mudah (Simple Cupcakes) Resepi Kak Nigella Lawson.

Its all started with one conversation..

Kiss : Mama, nak buat cupcakes
Mama : eh..kita kan dah selalu buat..
Kiss : No..no..no.. itu kita buat muffins not cupcakes
Mama : Apa beza cupcakes and muffins?
Kiss : Muffins takde cream .. cupcakes ada.. Kiss nak cupcakes
Mama: oo..macam tu ke?
Kiss : Yerla..mama ni dah besar pun tak tau..
Mama : ok..ok.. ( iskk..takleh tipu dah dia ni)

 before this i used to say that muffins we made were cupcakes.. haha..
i guess my anak dara dah besar panjang..
afterall she is going to be 5yr old next month.


maka..terhasillah cupcakes yang diatas ni..hahaha. 
These were our second attempts.. in one week. but using the same recipe from kak Nigella.
We discovered that, to frost using piping bag was much more easier and tidier.. 

the first one lagi horror.. pakai knife and spoon je..(please don't imagine the outcome..okayy)

But the taste wise.. wallah..
We were very lucky, sebab kali pertama buat and bile gugel recipe terus dijodohkan dengan recipe from her.
Alhamdulillah. 
So takdela pengalaman pertama buat cupcakes yang memberikan kesan trauma sepanjang hayat or pembaziran.. lalalala

So..super duper easy..without fancy ingredients nor stict procedures to obey..

I rasa macam cupcakes from "Wondermilk" pun ade..-__-

I copy the recipe for my future reference.. 
or alternatively just click there directing to her Website's :)


Ingredients:
  • 125 grams self-raising flour
  • 125 grams caster sugar
  • 125 grams soft unsalted butter
  • large eggs
  • ½ teaspoon vanilla extract
  • tablespoons milk
  • packet instant royal icing
  • food colouring (for preference colour pastes)
  • cake decorations (wafer roses, sugar flowers, sprinkles, or your favourite sweets/candies)
Method
  1. Preheat the oven to 200ºC/400ºF and line the tin with the muffin cases.
  2. It couldn't be simpler to make cup cakes: just put all the ingredients except for the milk in the processor and then blitz till smooth.
  3. Pulse while adding milk, to make for a soft, dropping consistency, down the funnel. Or using a bowl and wooden spoon, cream the butter and sugar, beat in the eggs one at a time with a little of the flour.
  4. Then add the vanilla extract and fold in the rest of the flour, adding the milk to get the dropping consistency as before.
  5. I know it looks as if you'll never make this scant mixture fit 12 bun cases, but you will. I promise you this mixture is exactly right to make the 12 cup cakes, so just spoon and scrape the stuff in, trying to fill each case equally, judging by eye only of course.
  6. Put in the oven and bake for 15-20 minutes or until the cup cakes are cooked and golden on top. As soon as bearable, take the cup cakes in their cases out of the tin and let cool, right way up, on a wire rack.
  7. Once they're cool, make up a big, uncoloured batch of royal icing, and then remove a few spoonfuls at a time to small bowls.
  8. Using a bamboo skewer, add small dots of colours from the paste-tubs, stirring with a teaspoon and then adding more colouring, very slowly, very cautiously (pastel works best here, whatever your everyday aesthetic) until you get the colour you want.
  9. Use teaspoons to coat the cupcakes with icing and leave each a moment to dry only slightly, on the surface, before sticking on a rose, daisy or whole stash of decorations
For the Frosting.. i buat sendiri.. 

Frostings.

1/2 cup butter
1-1.5 cups icing sugar
1-2 tblsp milk 

Just mix all with electrical mixer. And put some color as you wish.

I love my frosting to be a little bit heavy,sugary and thicker textures rather than soft and fluffy kind of creams version.
Just adjust the ingredients..put more milk and reduce the sugar to get the fluffy version or else to get my preference just reduce milk to one tablespoon and play with the sugar contents. Play around with that two items till you get the right consistency. :)



Her Pre-Birthday Celebration CupCakes.
yes...we did it !! (nyanyi macam lagu Dora)

Please don't judge the appearance.. its surely didn't do any justice to Nigella Lawson.
Taste wise.. memanglah sedap.
Resepi kat atas tu dapat lebey kurang 14 cups. 
Ni buat subuh2 pagi.. so the rest of the cakes.. we decided to frost after school.


This is what i meant!! 
Selagi boleh mama tunaikan harapan dan kemahuan Kiss, akan mama coba,sayang.
Jangan mintak bulan and bintang sudah...Tak dapek nak nolong.

Eventhough..
selalu belikan cupcakes yang ready made from bakery, tapi yang ni her excitement lebeh sikit..
Faham-fahamla budak-budak..
Plus, she did involved during the preparations.

i just hope she had a good memories with her mother to look back when she all grown up, later2x.

Nak tengok cupcakes yang kali pertama buat tak..?

Ready untuk kena katarak mata okay...bertabahlah.

.....
......
.....

;;;;
;;;;;
;;;;;












Kalau tak kerana warna pink and baby blue... mesti orang ingat cupcakes untuk Halloween Party, kan!!
gagagaga


Bye. 


ps-dapatkan Secret Skin White Kawaii Collagen dengan Harga menarik. juga free gifts yang best. SSWKC adalah pilihan Dr.Harlina (isteri Dr. Sheikh Muszaphar Shukor)









Tuesday, 18 June 2013

Seoul Garden with BFF's



Hmm.. bff lagi? Well this one from the high school version.
Lama sangat tak jumpa especially with Hana.. and Syida was in the town for the school holidays last May,
of course tak tunggu lagi and set the date!!

 lets talk about the food. 
Best makan kat sini.. We chose Seoul garden simply because..
it is a buffet type restaurant and all you can eat and boleh duduk lama-lama, makan pelan-pelan non-stop sampai perut tak boleh terima ape-ape lagi.

Btw, we dined at Seoul Garden, KL festival City Setapak.
RM27++ per head tak silap.. for lunch time.
Dinner and weekends mahai la sikit.. biasalarr

Okay, enjoy the picture jela..

Official cook of the day.

Since she was the most experienced Seoul Garden eater, so dengan sendiri volunteer jadik tukang masak.
Siap apply membership bagai lagi that day.
Okay juga.. Hana and me only concentrated on the most important tasks, eating!!
yes, of course we delivered our tasks with flying colours!! 
wawawa.



The sauces. Ada banyak sauce selections..
But me and Hana prefer Korean Sauce.. barula rasa authentic makan Korean Food. Konon.
Feeling sikit.
And, for the local tastebud's like Syida.. hmm kuah air asam and sambal kicap pon ade.
Tak mencabar langsung..:P


Kimchi and tomatoes.
Masam-masam pedas.. i liked. 


The first set.
The reasons why the table looked so clean and tidy.
Sekejap je.. lepas tu totally chaos and messy. 
The true colors revealed soon after that!
Makan ta hingat. 

Hmm.. Proudly to annouce we were the meat eater.
Sooo carnivorous.
 Rasanya daging yang paling banyak diambil and semua sepakat tak amik all the processed foods like chicken balls etc. Rugi-rugi nanti.


Oh udang..

Lamanya duduk dalam tu. Asik ketawa and ketawa while we went back down to our memory lane.
Mesti terjejas selera orang meja sebelah..
Yelah.. ketawa macam hape ntah.

So sorry.
Just now i remembered, meja sebelah bawak parents (warga emas) datang makan ramai-ramai.
Mesti tak selesa.Duiii
So sorry pakcik and makcik.
Lain kali we behaved ourselves.


The desserts.
well of course semua syida yang sediakan.
Ingat lagi, i cakap nape amik aiskrim sikit sangat nanti dalam gambar nampak tak cantik..boleh?
and she garnished the ice-cream with kelapa kering and kacang. Pelik ok.
Tapi bila makan sedap laaa pulak.
well we had 2 bowls of ice cream even though masa tu perut dah sengsara gile.
We just thought that the meats needed some "cool" company down there.
lalalala


The bff's.
Syida and Hana.
How would i said about them.

 I thanked Allah for sending them to me. They were the reasons i had good memories at school. 
The reasons i want to look back and claimed i was in "the" school.
They accepted me with open arms when i was in the most weakest, messiest, defeated, screwed,all clueless and lost time in my entire life even though they can have the 1000x better ones.
And put me as their best friend while my good old ones stepping out.
Seriously..what was both of them were thinking kan?

owhh.. zaman budak-budak kan, lawaklah.
 i meant mesti malu sikit nak kawan ngan budak comot and "bijak pandai" ni.
 Maybe they didn't realize how big significant they made into my life facing that "hard" time.
Thank-you Girls. Both of you were liked an angels.
Hanya Allah yang dapat membalasnya.

I learned about the real and true friendship from them.
For not to judge and accepting others good and bad. To put away bad sentiments and boundaries with everybody around me.
I must say, that was one important life-lessons for me.
ishh..sebak pulak aih.



Okay.. PenutuP.
Walau perut dah sendat ... we managed to squeeze these.
Hebat sangat kan.. Perut macam stokin. Boleh mengembang bila diarahkan sedemikian.
From "Each A Cup".
It was a bubble drinks. 

Okay girls. Untill we meet again. Tak sabar tunggu plan December nanti. Hopefully menjadi dan dipermudahkan-Nya.
Amin.

Alhamdulillah untuk Pertemuan itu.

Ps- Hi timah.. !(waving hands) Malunyee....:):):)




.


Monday, 17 June 2013

Poor Kiss..:(


Hmm.. Okay dah qada' n qadar tertulis macam tu nak buat cemana kan.
Totally understand  and am cool 'bout it.

Okay, The story to tell.
Last Friday evening, Kiss went to the playground.. eventhough it was already really late in the evening..lebey kurang 6.45pm mcm tu.
i heard the "ba ya ba ya kap" told her friend was there. Baru keluar kot.
Maybe she saw from the 'kejauhan' lah kan.
maka, melompatlah si Kiss nak kesana.. nak jumpa geng.

i told her no to. Dah malam. 
And remind her we promised to make cookies togather and i ada masa lapang sekarang!! 
(sebab dah 3 hari dia bising nak buat biskut n nak decorate)
So, she totally cool about it till the "ba ya ba ya kap" stepped in telling Kiss about her friends over there sliding around.
"cepat-cepat Kiss jom pergi".. tak respek langsung okay.Tak dengar kot i kata nak buat biskut.
sedapkan hati sendiri.

Maka, as expected Kiss dah teruja kembali. 
so dalam rela terpaksa, berat hati gile and sedikit kecil hati dgn "ba ya ba ya kap" kurelakan mereka pergi.

Few minutes later, they went back home with a great combo package from Kiss,
a loud cry
a bleeding forehead
a scratch nose
a broken skin
a torn heart
a trauma
and 
maybe a damm SCAR on her face for the rest of her life.
Shut Up!!
Nauzubillah.

So, as usual the "caretaker" apologizing few times, and i tak terkata-kata lagi.
Even me, tak pernah cedera seteruk itu dekat muka okayy.

i cleaned the wound .. sapu segala antiseptic cream and gamat.
Sedey

(hubby said maybe the "ba ya ba ya kap" nak jumpe member kot,  tu yang paksa kiss juga2 pi playground
wallahu'alam)



i told that woman only after the wound healed, baru sapu olive oil and concentrate utk hilangkan scar.
But, sementara luka masih basah and the skin still broken, just apply gamat dulu and waited till the wound healed by itself.

But, malam tadi i noticed she put "aloe vera after sun gel" to the wounded area. To make the situation worst ade some kind of WARNING instructions on the tube  with CAPITAL letters, okay
"Do Not Apply on Broken Skin"

and KISS's skin are still broken. 
Tskkk. Jom nanges bersama.

Pandai-pandai je kan. 
i memang perasan she did asked me the day before, boleh tak apply this lotion pada Kiss.
i kata tak payah. and takde la pulak i nak jelaskan lebih lanjut kenapa tak payah.
and tak sangka she still proceed with the idea. Sakit jiwa haku.
Patutla dah masuk hari ke-4 luka Kiss tak baik2 lagi.
Weekend haritu dah kering dah.
Rupanya, pastu kau letak after sun lotion je ke.
Sabotaj ni.
Poor my baby girl.

That bloody gel only to soothes and cooling down the skin.. tau tak!
Then, bila i tanya kenapa letak ni.
Dia kata rasanya pakai ni luka cepat kering. Hah?? Kompius.Bijak Pandai.
Now i really doubt on her!
Really..What is your secret agenda?? 
Shhh... 

Kalau dahi dia berparut cemana..wawawa.
(cemana nak bersanding nanti?)

Okay, dah lega sikit.

i terbangun pukul 3am just untuk sapu gamat on the wound.and terus tak boleh tido.
Hoping for fast recovery.
She had a fever the next morning lepas jatuh tu, btw.


Later i letak gamba luka Kiss. ta sempat  nak transfer gambar.
Fakhry nangess..
Bye.


ps- Aurora Collagen, Aurora Slim, Aurora Sx dan Dara. dpatkan Harga diskaun disini...
Betul-betul Diskaun hebat tau.. contact i.









Monday, 10 June 2013

Silk Shawl Exclusively from Posh Me Up.


 Salam...

NaK Pure SilK Shawl tak?

U know U deserves atleast A piece of Silk

Lets Be Posh Together

Click Down There!! Our FB.


enjoy the sneak peak!!
well...secure your order...NOW!!










All Silk Shawl will be wrapped individually in the box or paper bags.


PM me in the FB or sms/whatsApp at 0196428422.

Wednesday, 5 June 2013

Isra' Miraj -27 Rejab

Reminder for Me.

Peristiwa Isra dan Mi'raj Nabi Muhammad s.a.w. terjadi pada 27 Rejab tahun ke-12 dari masa kenabian beliau, merupakan peristiwa penting yang selalu dirayakan setiap tahun oleh seluruh umat Islam. Tarikh ini bersamaan 622 M iaitu ketika Nabi berumur 52 tahun, setahun sebelumHijrah dari Makkah ke Madinah. Tahun ini juga dikenali sebagai Tahun Dukacita kerana bapa saudaranya Abu Talib dan isterinya Khadijah binti Khuwailid meninggal dunia. Nabi dan anak angkatnya Zaid ibn Harithah diusir dan dibaling batu oleh penduduk Taif sehingga berdarah. Peristiwa Israk Mikraj ini tercatat dalam surah Al-Israa’ ayat 1 (Al-Quran:17:1). Surah An-Najm (al Quran:53:13-18) juga menceritakan peristiwa ini.-from Wikipedia


Isra'

Isra' Kronologi
Sebelum.
1. Pembedahan dada Rasulullah oleh Malaikat Mikail dan Jibrail

MULA
(Dalam perjalanan Baginda melihat pelbagai peristiwa simbolik. Rasulullah menunggang haiwan bernama Buraq).

1.Kubur Masyitah yang berbau harum. 
2. Orang yang memecahkan kepala mereka berulang kali.
3. Orang yang hanya menutup kemaluan dengan secebis kain, dihalau seperti binatang dan memakan bara api dari Neraka Jahanam.
4. Lelaki dan perempuan yang memakan daging busuk walaupun ada daging elok disitu.
5. Lelaki yang beranang dalam sungai darah dan dilontarkan batu.
6.Lelaki yang menghimpunkan kayu tetapi tidak berdaya memikul kayu itu tetapi ditambahkan juga yang lain.
7.Kaum yang memotong lidah dan bibir mereka berkali-kali.
6.Kaum yang mencakar muka dan dada dengan kuku mereka.
7. Seekor lembu jantan yang besar yang keluar dari lubang sempit dan tidak dapat masuk semula.
8. Seorang perempuan dengan dulang yang penuh dengan perhiasan.
9.Seorang perempuan tua yang duduk ditengah jalan dan menyuruh Rasulullah berhenti.
10.Seorang perempuan bongkok tiga yang menahan Rasulullah untuk bertanya sesuatu.

Sampai Baitul Maqdis. 

Bersolat jemaah disini bermakmumkan Nabi Adam, Nabi Isa dan Nabi Musa di Masjidil Aqsa sebelum diangkat ke langit.

MIKRAJ Kronologi
Mikraj


Di tangga Ke-10, Rasulullah telah menyaksi dan berdialog dengan ALLAH S.W.T juga menerima AMANAH tentang solat 5 waktu.

Ayat ke2 dan ke3 dalam Tahiyat Awal dan AKhir ketika kita bersolat adalah ucapan salam Allah kepada Rasulullah dan Rasullulah kepada Allah ketika pertemuan PENTING ini.

Solat adalah amanah Allah terus kepada Rasulullah, bukan melalui perantaraan wahyu melalui Malaikat Jibrail- so ini adalah TanggungJawab WAJIB kita sebagai hamba ALLAH dan umat Rasulullah.

Dan, Rasulullah berusaha menebalkan muka dihadapan ALLAH berulang alik dari Langit ke-6 hingga ke-10 memohon  mengurangi waktu SOLAT sehari semalam kerana BAginda mengenali Umatnya tersangatttlah lemah dan tidak berdaya dan banyak alasan.
Astaghfirullah al Azim.

Selawat dan Salam buat Rasulullah atas susah payah Baginda demi umatnya yang dhaif ini.

( Please grant me and my families and seluruh umatMu Your Syafaat di hari Pembalasan nanti..tak lama lagi tu..)
SubhanaAllah atas segala kebesaran dan kemampuan dan keupayaan ALLAH.

PIc- credit to google image and ALLAh will credit you more. InsyaAllah.

Wallahu'Alam.

Tuesday, 4 June 2013

Nasi Arab @ Saba Setiawangsa

Hmm.. another food entry..? because we simply loves to eat.. jadi orang Malaysia kena kuat makanlah kan.Dah banyak makanan sedap... tak tahan nak cuba.

This is my third time here..  Hubby tetiba teringin nak makan.. so off we go. Enjoy the picture je lah.
Mandi Lamb - Large Portion RM30

Tak silap.. menu described this rice cook with the lamb stock itself. And the Lamb cook inside the pot together with the rice.. macam tulah.. so that's why we order this. Macam sedap je bunyinya.. And, that red basmathi rice came from saffron's colour.

So below ni menu je.. for our future refernce. Or, for you all nak survey2. I tak snap semua pun.. there's a lot of pages..

The Menu
Kabsah Lamb. I did try before.. Its like combination kuah kurma and kari.. Berkuah laa.. sedap juga.
And Harith Lamb pun i dah try.. its a grilled lamb marinated with their special sauce and baked in the aluminium foil.. Pon, sedap juga..
Obviously, i peminat lamb kan....Ayam? kat rumah pon boleh masak... lalala

The Light Order- Maybe for the kids or yang tak makan nasi.






My portion. Sepatutnya cukupla untuk 2-3 orang for large portion. 


The bad is.. kena ambil sendiri that kuah dhal and sambal tomato tu. They prepare a station so we can just fill that tiny container with the gravy. Both of us didn't knew, and we already ate halfway while complaining to ourselves on how slow the services is. Then, i noticed people kept going to that station refilling/taking something, only then we realized its self service. The waiter didn't bother to inform us pun. 
Only last year, i went with my parents but by that time they still served in a bowl.(hidangla tu)
i didn't knew why they "improvised" the system? Afterall, we paid the service tax kan..:(

And 
our Mandi Rice that day terasa agak masin. Nasib takde darah tinggi.


The Location :
(Berhadapan Setiawangsa LRT Station)
1-01 Dataran
Setiawangsa, Jalan Jelatek
54200 Kuala Lumpur

Tak silap ada satu lagi cawangan kat Cyberjaya. 


Masin pun habis. :P
Alhamdulillah.






Posh Me Up

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...