Wednesday, 13 May 2015

Resepi Muffin Labu yang Ringkas tapi sedap alahai...

Assalamualaikum...

Resepi ni nak kena simpan..Justeru itu kita simpan dalam blog sendiri jelah..
Pada peminat labu macam my family..hehehe..silalah try sebab.. sebab sangatlah mudah..tak makan masa n gerenti jadi kot.. I like this kinda recipe...
Part paling susah n mencabar dalam resepi ni ..ialah kupas labu..if pakai labu fresh macam ahkak..
Tapi..ikut resepi sebenar memang pakai canned puried pumpkin..tapi kat Malaysia ni labu fresh berlambak kot kat mana2x..Setengah biji tak sampai RM3..Melampau sangat lah nak pakai yang dalam tin....ishhh,tapi terpulanglaaaa..lalala


Muffin labu ku
Sorry...gambar ampeh sangat..letih..buat untuk bukak puasa 2 hari lepas.. macam budak je letihnya,
tapi rasa sedap tau..angkatlah bakul..eh kita puji resepi tu..
My rustic dulang pembakar tu pun bertahan jelah tengok ye..dah sental pakai Veet pun tu yang terbaik.. Almaklumlah rajin baking n dah 8 tahun guna..
Yang ada  sebekas kosong tu actually ada air dalam tu..ada terbaca dekat blog Hana Kanzawa rasanya..few years ago..nak dapatkan muffin lembut..lembap n gebu biar letak sebekas kosong isi air semasa proses baking.. ok!!
 
 
Resepi diambil dari blog minah salleh ni - The Girl Who Ate Everything"
 
Tajuk resepi - PumpKin Chocolate Chips Muffin
 
boleh klik this link untuk tengok her version which is equally wayyyy better than mine..

Serves: 2 dozen muffins
 
Ingredients
  • 4 eggs
  • 2 cups sugar (guna 1 1/2 cawan sahaja.,sebab my labu dah naturally sweet)
  • 1 can (15 ounces) solid-pack pumpkin puree - (guna separu biji sederhana besar labu,kukus dan lenyekkan)
  • 1-1/2 cups canola oil (guna sunflower oil)
  • 3 cups all-purpose flour
  • 2 teaspoons baking soda ( tak guna langsung)
  • 1 teaspoon baking powder
  • 1 tablespoon pumpkin pie spice (see Note for substitution)-(guna sedikit serbuk kayu manis)
  • 1 teaspoon salt
  • 2 cups (12 ounces) semisweet chocolate chips
Instructions
  1. Preheat oven to 400°. Place paper liners in a regular sized muffin pan.
  2. In a large bowl, beat the eggs, sugar, pumpkin and oil until smooth. Combine the flour, baking soda, baking powder, pumpkin pie spice and salt; Add flour mixture slowly to pumpkin mixture and mix well. Fold in chocolate chips. Fill greased or paper-lined muffin cups three-fourths to almost all the way full.
  3. Bake for 15-17 minutes or until a toothpick inserted near the center comes out clean. Do not overbake. It makes all the difference between a good and a great muffin. Cool in pan 10 minutes before removing to a wire rack. Makes 2 dozen muffins.
Notes
*You can substitute applesauce for some of the oil.

*If you don't have Pumpkin Pie Spice you can make your own. The substitute for 1 Tablespoon of Pumpkin Pie Spice is: 1½ teaspoons cinnamon, ½ teaspoon nutmeg, ½ teaspoon ginger, ¼ teaspoon allspice.

 
 
ok...simple kan...
Sebelum bakar
 
Buat kek juga
 
Resepi ni produce banyak juga... so remaining tu saja je I bakar sekali.. sedap juga... Memang ok resepi ni.. Good n Nutrious untuk anak-anak juga.. Choc chips tu memang buat kids teruja nak makan..
Even tanpa choc chips pun I rasa dah sedap on its own...
 
ok..Selamat Mencuba.. Bye.
 
 

Monday, 11 May 2015

SEGMEN : blogwalking sebelum Ramadhan bersama ayuinsyirah

 
Assalamualaikum
 
Jom join Segmen blogwalking sebelum Ramadhan bersama Ayu Insyirah ini..
senang sangat..
No hussle at all..i like.
 
 
http://www.ayuinsyirah.my/2015/05/segmen-blogwalking-sebelum-ramadhan.html
 
TQVM..
 

Tuesday, 5 May 2015

Testimoni Zofea Beauty Secret part 1


Assalamualaikum..

Sebab ramai sangat tanya masih jual lagi ke Zofea Beauty Secret?? Of course masih jual..hehee
Ni lah padahnya pemalas update blog kan.... haih..
selalu juga update pasal Zofea ni tapi kat Ig n Fb..boleh refer link sebelah tu..

Kat bawah..stok terlatest baru sampai.. Sebab dah jual since Day 1 zofea dilancarkan.. so..memang ada repeat customers yang loyal juga pengguna baru.Alhamdulillah.. so jarang kita biarkan zofea out of stck even untuk 1 hari..rugi woooo..hahaha. HANGAT DI PASARAN gitu..

btw entry lengkap tentang zofea boleh klik link bawah

ZOFEA BEAUTY SECRET LATEST STOCK MAY 2015 FREE PILL YE!!PANAS LAGI NIH..

 Ha..nak tau tak siapa isteri celebrity yang menggunakan Zofea ni.. Dia sangat puas hati tau..sampai share dengan HQ n HQ terpaksa up kisah dia..
tengok bawah...
Ye..Cira Black Mentor.. Dia kan baru bersalin..so memang normal masa ni dengan menyusu anak lagi..hormon tak berapa nak stabil.. so breast jadi kendur n sagging..
Bila Cira try Zofea ni..Alhamdulillah kembali anjal.. n takde masalah untuk ibu menyusukan anak tau...


Muka Ceria Abis- Sporting kan Black ni...



Oh ye..dulu sekejap free breast serum kan..but sekarang latest stock HQ kekalkan balik FREE pil Zofea..atas permintaan ramai katanya..
So..sapa sapa yang dok tanya nak free pil tu boleh pm kita cepat-cepat balik tau!!

sms-wassap -0196428422

Bukan itu shj, ZOFEA BEAUTY SECRET juga banyak khasiat lain.
KHASIAT ZOFEA BEAUTY SECRET untuk wanita:
✔ Menaikkan p@yud@r@ kendur & jatuh

✔ Memutihkan kulit muka & badan
✔ Mencantikkan p@yud@r@ leper
✔ Memontokkan p@yud@r@
✔ Menaikkan p*ngg*ng yg jatuh
✔ Mengetatkan MISS V
✔ Menghilangkan bau badan
✔ Menghilangkan bau MISS V
✔ Menghasilkan pelicin semulajadi untuk mengurangkan
kesakitan semasa “bersama”
✔ Mengempiskan perut
✔ Menghilangkan masalah keputihan
✔ Mengatasi masalah dalaman wanita
✔ Mencegah kanser
✔ Melawan radikal bebas
✔ Mencantik & meremajakan kulit
✔ Menambah tenaga
✔ Mencegah keletihan & menyegarkan badan
✔ Merawat masalah rahim



HANYA BAHAN TERBAIK UNTUK ANDA!! ZOFEA BEAUTY SECRET

Eh..kata dah lama jual..mana testimoninya kan?? hahaha
so kat bawah ni few testimonies from my own kesayangan pelanggan Zofea Beauty Secret./
Siap ada wtermark utuk menunjukan kesahihah.. 
I jual Original you... (banyak gila soalan ni..leteyyyy)
if tak ori..tak dapek nak kumpul testimoni sendiri...ye adik-adik ..kakak-kakak..ibu-ibu gorjes sekalian.hihi

Testimoni 1


Seawal hari ke-4 perubahan dah mula dirasai.. In sha Allah.
Zofea bukan untuk boobs sahaja..skin semua akan cun juga ..2 dalam 1 tau.
So tak perlu ambil minuman collagen lain pun takpe..JIMAT BUKAN ..wah ayat iklan.

Testimoni 2


Si adik ni repeat order..payudara mula berisi untuk kotak pertama..Of course teruskan untuk kotak ke-2 kan..baru kesan mantap
buat yang tanya rasa caner..so far rasa rata-rata bagi feedback..sedap.macam minum juice je..even takde gula or perasa tiruan. perasa Blackcurrants..so..no Worries. Adik ni pun memula risau kan rasanya..tapi dia admit sedap kan..

Testimoni 3



Baru 5 hari consume dah fikir nak repeat order..tentulah sebab kesannya yang cepat n mantap kan..
But..sis ni disiplin..pantang kaffein n minum susu 3x sehari.. 
dengan disiplin yang konsisten..In sha Allah kesan akan lebih cepat.. Rugila dah melabur tapi asik lupa consume setiap hari kan...ish ish ish..makan lah kismis minda tu.

Testimoni 4


Yang ni i terpaksa hide kan tentang part boobs sebab malu..tapi percayalah kesan memang ohsem..
selain tu dapat bonus skin improvement juga lagi..kulit dah lembut n tak berminyak..n flawless.
Zofea mengandungi kolagen n kandungan buah-buahan yang tinggi.. so effect pada skin memang ketara lah.


Testimoni 5




Yang ni paling best..sis ni ada masalah saiz payudara yang tak seimbang..
Seawal hari ke-4 consume dah nampak kesimbangan saiz..siap bertambah 1 size lagi..
Terkejut i dengar..Alhamdulillah serasi..tapi dia memang amalkan minum susu tu..
Susu yang terbaik susu tepung full cream tak kisahlah jenama apa.. if susu kotak yang putih tu pun ok..janji istiqamah..

 Syokk sangat tau..bila setiap kali pelanggan share ..boleh terasa aura excited tu kesini..even communicate dalam wassap je ..Made my day!!So..lets share..bak kata adik kat atas ni supaya lebih ramai dapat menikmati kesan yang sama..so dia teruja sangat nak share..Ikhlas sangat ni.

So jangan la ragu-ragu..boleh je nak try.. tapi as a Muslim mencari yang HALAL tu kan Fardhu.
Alhamdulillah..produk Zofea Beauty semua HALAL JAKIM .. Bukan senang nak dapat..But they made it!!
tak banyak produk Bust up or yang seumpama zofea ni yang dapat pengiktirafan Halal Jakim..
banyak juga produk yang diimport dari negara jiran..status sangatlah meragukan.  So pililhla yang terbaik demi kesihatan sendiri juga kan..
Nak consume pun tenang..lulus KKM juga..
Supplements pilihan sangat nih..


Jom dapatkan Zofea Beuty Secret Original disini!!!!

SMS or WhatsAPP -019642842

Ready stock

Setiap pembelian dpat 1 kotak Zofea (30 sachets)
Free 
Pil Zofea (60 biji)

TQ VVVV MUAHSS 


ps-In sha Allah menyusul Testimoni Secret Skin White Kawaii Collagen part 3
Tungguuu!!





Monday, 20 April 2015

SEMBANG SEKOLAH


The day yang ada exam di sekolah agama

Mama : Kiss..macammana boleh buat tak exam.. susah tak?
Kiss : ada senang..adalah susah juga
Mama : ooo..ok
Kiss : tapi takpe mama..tak siap pun boleh hantar.. tak payah siapkan di rumah
Mama : * tepok dahi...tak paham konsep exam lagi ni,,

Exam di Sekolah Kebangsaan

Mama : Kiss..sebelum buat exam tadi baca Bismillah tak?
Kiss : Tak payah baca mama..senang sangat..
Mama : * tepok dahi lagi..tak paham konsep Bismillah

Kiss dapat Anugerah - macam for good behaviour kot (lebih kurang lah) di sekolah kebangsaan..setiap bulan seorang pelajar dipilih,,kira macam sudent of the month lah.. so dapat badge kena pakai setiap hari selama 1 bulan. Anugerah diberi masa perhimpunan sekolah

Tengahari masa balik sekolah ..very proud cerita lah kat mama nya.. lepas dah abis cerita n praised her a lot ok...

Mama: Kiss.. kenapa pakai badge tu kat tengah-tengah..bukan kat tepi ke sebelah badge sekolah
Kiss : If pakai tepi..nanti orang tak nampak
Mama : peliklah,,, 
Kiss : takpe..biar orang senang nampak.. ada kawan jealous mama ke kita,,
Mama : hish... esok pakai kat tepi
Kiss : NO!! kat tengah...

Pelik nya lah pakai badge tu kat situ... haihhhh


well..setiap pagi challenge sangat nak suruh dia abiskan breakfast in  limited time.. rushing kot..

Isnin
Mama : Kiss..hari ni ada perhimpunan breakfast kena makan sampai habiss..nanti pengsan tak tau!!
Kiss : ooo..ok ok

Selasa
Mama : Kiss hari ni ada PJK ..makan sampai habis nanti kalah tak tau..
Kiss : ooo..ok ok

Rabu
Mama : Kiss harini ada Muzik..nanti kena nyanyi kuat2x..abiskan breakfast tu. Nanti tak larat nyanyi
Kiss: ooo..ok ok

Khamis
Mama: Kiss hari ni ada Pendidikan Seni..nanti banyak nak kaler..nanti semua dah siap ..kiss tak larat
Kiss : ooo..ok ok

Jumaat
Mama : Kiss hari ni ada....
Kiss : Mama ni setiap hari pon kena makan sampai abis.. bila yang hari tak susah.. (sambil hentak kaki)
Mama : Hehe...




Tuesday, 14 April 2015

SET COMBO SKINCARE + KOLAGEN SSWKC PILIHAN DR. HARLINA !!

KAWAII COLLAGEN SKINCARE PILIHAN DR.HARLINA
 Assalamualaikum..

Excited ni..nak share..setelah sekian lama (hmpir 4 tahun ye) SSWKC menghasilkan produk minuman kesihatan khusus untuk kesihatan dan kecantikan kulit .. kini dah ada SKINCARE sendiri tau.

Bukan senang2x nak buat overnite macam sesetangah skincare yang lain... mesti menepati piawaian n standard yang tinggi unruk meyakinkan Dr.Harlina untuk cuba sekaligus mempromosikan produk ni.
Maklumlah..model bukan calan-calang orang ye... Harus lepas segala KKM piawaian.
tetapi pada yang sama "deliver the result"!! 
In sha Allah.Amin..

Lama tunggu HQ keluarkan skincare.. 
Sebelum ni keluar secara satu-satu produk ..dIberi pula kepada ribuan pelanggan as a Freegift dulu since hujung tahun 2014
macam SSWKC brightening Serum, Miracle Brightening Soap ..dan Miracle Water..
(refer my last posts..n all those skincare  freegift..so generous..omaiigadd..beli kolagen dapat serum lah..sabun lah..)

Lepas dapat feedback yang menyakinkan daripada pengguna..siap minta beli freegift you..
n menerima pelbagai testimoni dan komen.. juga pendapat DR.Harlina 
barula SET SKINCARE Lengkap ni dikeluarkan..

berapa ribu orang dah cuba secara percuma..tak terkira ok..takes times n cost ye.

(nampak sangat tak main hantammm sahaja kan keluarkan produk)

KINI ORDER DIBUKA UNTUK ANDA!!!!!!
YEAYYYYY



COMBO KAWAII COLAGEN + KAWAII SKINCARE

PERTAMA DI MALAYSIA

SET SKINCARE COMBO DENGAN MINUMAN KOLAGEN

SO

ANDA DAPAT..

RAWATAN DARI DALAM MELALUI SUPPLEMENT KAWAII MAXX EKSTRA
+
RAWATAN DARI LUAR  MELALUI SKINCARE  KAWAII COLLAGEN PHYTO STEM CELL
SERENTAK!!! FULL PACKAGE YO!

PS.takde lagi combo begini ye..harap maklum.. Harga pun lebih jimat dengan pembelian combo

(SPA PUN RAWATAN LUAR SAHAJA OK!!)


Apa yang anda akan dapat dalam setiap SET COMBO SKINCARE HARLINA NI??

Set Skincare Kawaii Collagen Datin Halina Mohd Yunos (isteri Dato' Dr Sheikh Muszaphar Shukor) terdiri drp:-
1- SERUM MALAM (Phyto stemcell Serum) KKM NOT 150301031K
~ Inovasi teknologi terbaru untuk kesan maksima terhadap semua kulit bermasalah 
~ kulit terlihat putih berseri seawal 1 hari shj
~ Jeragat tebal makin menipis dalam masa 1 minggu
~ Parut jerawat & parut kehitaman pudar seawal 3 hari
~ Pori-pori tertutup & mengecil dalam masa 1 minggu

2- SERUM SIANG (Phytocelltec Serum) KKM NOT 150301032K
~ SPF40 untuk menghalang terik matahari
~ menghaluskan kulit seawal 1 hari
~ melicin & menegangkan kulit seawal 3 hari
~ kulit terlihat kemerah-merahan berseri-seri tanpa pengelupasan
~ Gabungan teknologi tradisi & moden utk impak kesan yang lebih cepat

3- Miracle Brightening Soap - KKM NOT 141202210K
~sabun pencuci muka mencuci bersih segala kesan kotoran dan membantu menghapuskan masalah jerawat
`menyegarkanmuka tanpa rasa tegang
4. SSW KAWAII COLLAGEN MAXX EKSTRA
~minuman kolagen terbaru..formulasi diperbaharui unruk memberi kesan dari dalam badan
`~ khasiat kawaii collagen sememangnya sudah dikenali memberi kesan cerah,membaiki struktur kulit, memberikan kesan lebih pantas dari dalam
~kulit lebih anjal.lembap seawal 3 hari.

PERCUMA SERUM JERAWAT (Acne Serum) KKM NOT 141100992K
**sementara stok masih ada
~ mengecutkan jerawat dgn pantas dlm masa 3 hari

Okayyyy...

Harga pasara RM174

buat masa sekarang ada PROMOSI PRICE ye
nak Harga Pengenalan..
kena
SMS or wassap saya di 
0196428422
untuk discount!!!! dan freegift !!

Email pun boleh..
Farizadarwish @gmail.com

Nak baca testimoni..pi klik je kat side bar sebelah.. ada direct link saya di FAcebook..

nak prompt reply!! 
sms or wassap- 0196428422

PM CAKAP NAK SET COMBO SKINCARE DR HARLINA OK!!

if yang ada banyak lagi kolagen..
takmo COMBO nak SKINCARE sahaja pun boleh..

PM dulu naa

yang penting sekarang..

READY STOCK!!!
N KITA POS SETIAP HARI VIA POS LAJU TAU!!!

RAYA NAK DEKAT... MULA DARI HARI NI...IF NAK EHEM EHEM GLOWING RAYA NANTI..





Monday, 6 April 2015

NASI ARAB TA'EF-Authentic Palestine n Arabic Foods

ehem..ehem..
banyak sawang..i know..
hahaha..
bantaiii lah..
Rindu nak update blog macam dulu2x..
Amin....

so as a warming up entry kita update pasal makan2 jela dulu
makan kan best


Kami peminat Nasi Arab!!! yeay..
banyakkan nasi arab now kat kl..macam2x brand
so far yang biasa pergi..Hadramawt n Saba sebab dekat..

now there is another new one in our list..
Presenting...

NASI ARAB TA'EF -AUTHENTIC PALESTINIAN N ARABIAN FOOD
 Dah biasa makan Nasi Arab kan.. but kali ni to be specific Nasi Arab Palestin!! Terujakan.. hahaha
"Allah Has Ordained That Palestine will Be Liberated" In sha Allah.


Cawangan Denai Alam
 Yang kami cuba ni ..cawangan denai Alam..from the name card yang dapat ada 2 lagi cawangan di KL..\tapi tak ingat la pulak kat mana.. ala..gugel la kat facebook ke..ada kat bawah nanti i letakkan fb diaorang ye..
Lets jump to the menu..Nyumss sangat
Chicken Grill Mandhi
 Our first menu,, Chicken Grill Mandhi..sebenarnya gambar-ganbar food kat bawah ni gabungan 3 visits dengan hubby ye..bukan makan sekali harung.. amboiiii.. 1 portion ni pun kongsi 2 orang.
Kebetulan sekarang ni ada urusan di Denai Alam..n tak banyak restoran disana.. so memang Nasi Arab ni je yang kami tuju,,Harga reasonable lah juga..sebab setiap set dapat air percuma..macam sirap limau.bandung..teh o ais.. n few lagi.. yang set Nasi atas ni RM16..kongsi berdua.

Chicken Oqdeh

Ni our 2nd meal..ambil lighter but filling juga.. My personal fav ni.. Actually dalam mangkuk tu ada isi ayam sahaja dengan sejenis kari ke apa tak tau their recipe tapi sedapppp sangat.pedas sikit tapi takde rasa kari sangat..tapinya.. sedap!  makan dengan roti.Yang ni RM12. Juga dapat air free dengan hidangan ini.

Chicken Mandhi Hanith-RM17

in terms of hidangan nasi.. i choose this one!! Sebab ayamnya sangatlah sedap..lembut n lerai sahaja dimulut..yang ni 2nd visit rasanya.. Sambal nasi Arab pun sedap kan..

Tashreeb Chicken _Palestine Special Menu

Ok..yang ni 3rd visit..setiap kali datang menu lain..haha. Yang ni tak dapat ok..kat restoran lain..sebab ni Nasi Arab Palestine Style.Authentic dari sana.. Unik sikit..sebab bawah nasi tu kan..ada roti sekeping. So kira macam makn nasi + roti.. RM17 

Arayes Lamb
 Ni pula our 2nd menu on our 2nd visits.heee.. Ni ala-ala Murtabak Arab lah..but of course the portion was bigger n the lamb was nearly 1 inch thick!! Roti atas tu garing je..so ranguplah..Tapi dagingnya banyak..hanya daging sahaja ok..macam burger patties tu tapi besar pinggan..homaiii..sedap..tapi if beli share 4 orang cukup.sorang amik quarter sudah.. in our case,, hubby 3/4 quater..me a quater.. sebab dah kenyang makan nasi.. so far hubby ok..tak kena darah tinggi .Alhamdulillah.

Chicken Shawarma
 RM10 juga.. isi ayamnya sedap..but keseluruhannya macam kering sikit. Dah biasa makan kebab yang wet,soggy and bagi comot effect pada mulut serta tinggi dengan dressing yang berkalori ..i prefer begitu.. lepas tu gemuk stress kan!! 

Ok..all those meal comes with free drinks unless you all nak air canggih-canggih macam apple asam boi..tu bayarla sendiri.

Menu Restoran Ta'ef-adala few pages lagi

Add caption
Ada lagi 2 cawangan..cer check their fb.. tapi yang i pergi ni memang kat Denai Alam.

okkkk Daaaa

Muahsss

Nak beli kolagen klik direct link sebelah naaa
n previous entry..mih mih..

Thursday, 19 March 2015

SECRET SKIN WHITE KAWAII COLLAGEN - JOM COMSUME!!

Assalamualaikum
Lama tak bersiaran dari sini.. ish..rasa nak pangggg je diri sendiri.
Takmo bagi alasan..sbb tak blh mak pk apa alasan selain dari M ...waaa
Tapi if rajin follow my Facebook page n Ig..ade tau latest update.. especially lastest produk n testimoni my kesayangan customers n readers..
Facebook - Secret skin white kawaii callagen murah
Facebook -Chanteq Online
Ig -addarwish_supplement
Korang follow n like tauu.. klik je kat sebelah..terus directclink to my fb itu.
Tq tq..
Barang ready stocksss...
Sms or wassap je-0196428422
Email-farizadarwish@gmail.com

TERBARU ADA SET JIHAN YE!!
kurangan SECRET SKIN WHITE KAWAII COLLAGEN, Justeru dua jar ini wajib diminum serentak kerana ia melengkapi antara satu sama lain.
3~ Cara minum:-Kenapa set ini WAJIB anda cuba?
1~Kesan lebih pantas apabila gabungkan pengambilan KAWAII COLLAGEN WHITE MAXX EXTRA (jar putih) dan SECRET SKIN WHITE KAWAII COLLAGEN (jar hijau) serentak.
2~ KAWAII COLLAGEN WHITE MAXX EXTRA dicipta utk menampung ke
a) Bancuh 1 sachet KAWAII COLLAGEN WHITE MAXX EXTRA dgn air sejuk dan diminum sebelum tidur. Kemudian minum pula 1 sachet SECRET SKIN WHITE KAWAII COLLAGEN pada masa yg sama (minggu pertama)
b) Selang selikan 1 hari 1 sachet KAWAII COLLAGEN WHITE MAXX EXTRA diikuti 1 hari 1 sachet SECRET SKIN WHITE KAWAII COLLAGEN hari berikutnya (minggu kedua hingga minggu seterusnya)

Baru complete..rawatan dari dalam dengan serbuk kolagen SSWKC dan rawatan dari luar dengan Brightening Serum dan Miracle water SSWKC secara serentak!!!

Fiza-0196428422

BOLEH REFER LATEST ENTRY FROM BLOG DR HARLINA TENTANG BRIGHTENING SERUM SSWKC!!
SHE LOVES IT!
KLIK LINK BAWAH OK!!
http://barelysupermommy.com/2015/01/31/new-sswk-products/

Okay korang Jihan pakai produk SSWKC secara KONSISTEN DAN DISIPLIN tau sebelum bersetuju jadi duta. Ternyata kulit beliau menjadi putih selepas mengamalkan SECRET SKIN WHITE KAWAII COLLAGEN selama 5 bulan. Kulit beliau ternyata berbeza sekali daripada dulu. Selain mencuba Secret Skin White Kawaii collagen, Jihan juga menggunakan brightening serum & kawaii collagen miracle water.

Kali ni set Jihan ni ada Miracle Water SSWKC dan Serum Brightening untuk tindakan dari luar juga


"Kesan berganda pasti terlihat pada kulit anda kerana khasiat drp luar (sapuan serum & miracle water) dan khasiat drp dalam (minuman sachet) bekerja serentak memberikan nutrients penting yang diperlukan kulit seterusnya tindak balas lebih cepat."




KHASIAT Kawaii Collagen Brightening Serum:
~ menutup pori-pori terbuka
~ memutihkan kulit secara sihat
~ menegangkan kulit seperti suntikan botox
~ memulihkan kulit rosak
~ sesuai utk semua masalah kulit
~ mengecutkan jerawat
~ memudarkan jeragat
~ menghalus & melicinkan kulit
~ tanpa pengelupasan
~ kesan hanya dalam 6 hari shj

KHASIAT Kawaii Collagen Miracle Water:
~ Sebagai bahan aktif merangsang collagen dalam kulit
~ Dipakai bersama Kawaii Collagen Brightening Serum untuk efek lebih hebat
~ Menegangkan kulit
~ Merangsang stemcell kulit
~ Merawat kulit yang rosak teruk
~ Memberikan nutrien, vitamin & mineral penting kpd kulit
~ Memulihkan kulit sensitif & kulit nipis
~ Mengembalikan seri & keremajaan kulit yg kusam
~ Menghilangkan jerawat pasir
~ Menampak kulit segar & glowing

Ehemmm..Dr Harlina pun pengguna Brightening Serum dan Miracle Water.
Beliau pun puas hatiiii ...Best kannn
Penjagaan lengkap gitu luar dan dalam









My promo price

1. SET JIHAN


RM170 inc pos sjung Msia


Dapat all 4 items mcm gambar

1 jar SSWKC MAXX

1 jar SSWKC
1 unit brightening serum SSWKC
1 unit Miracle Water SSWKC






2.SET JIHAN LENGKAP

RM190 inc pos sjung Msia
(pasaran RM220)
Dapat all 5 items mcm gambar
1 jar SSWKC MAXX
1 jar SSWKC
1 unit brightening serum SSWKC
1 unit Miracle Water SSWKC
+
1 Unit Miracle Soap SSWKC



3. SET HARLINA
RM145 INC POS LAJU SJUNG
2 JAR SSWKC KAWAII COLLAGEN = 70 SACHETS
FREE 1 UNIT MIRACLE SOAP SSWKC 
OR
FREE 1 UNIT MIRACLE WATER SSWKC


READY STOCKKKKK!!!
fiza-0196428422

Posh Me Up

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...