Monday, 20 April 2015

SEMBANG SEKOLAH


The day yang ada exam di sekolah agama

Mama : Kiss..macammana boleh buat tak exam.. susah tak?
Kiss : ada senang..adalah susah juga
Mama : ooo..ok
Kiss : tapi takpe mama..tak siap pun boleh hantar.. tak payah siapkan di rumah
Mama : * tepok dahi...tak paham konsep exam lagi ni,,

Exam di Sekolah Kebangsaan

Mama : Kiss..sebelum buat exam tadi baca Bismillah tak?
Kiss : Tak payah baca mama..senang sangat..
Mama : * tepok dahi lagi..tak paham konsep Bismillah

Kiss dapat Anugerah - macam for good behaviour kot (lebih kurang lah) di sekolah kebangsaan..setiap bulan seorang pelajar dipilih,,kira macam sudent of the month lah.. so dapat badge kena pakai setiap hari selama 1 bulan. Anugerah diberi masa perhimpunan sekolah

Tengahari masa balik sekolah ..very proud cerita lah kat mama nya.. lepas dah abis cerita n praised her a lot ok...

Mama: Kiss.. kenapa pakai badge tu kat tengah-tengah..bukan kat tepi ke sebelah badge sekolah
Kiss : If pakai tepi..nanti orang tak nampak
Mama : peliklah,,, 
Kiss : takpe..biar orang senang nampak.. ada kawan jealous mama ke kita,,
Mama : hish... esok pakai kat tepi
Kiss : NO!! kat tengah...

Pelik nya lah pakai badge tu kat situ... haihhhh


well..setiap pagi challenge sangat nak suruh dia abiskan breakfast in  limited time.. rushing kot..

Isnin
Mama : Kiss..hari ni ada perhimpunan breakfast kena makan sampai habiss..nanti pengsan tak tau!!
Kiss : ooo..ok ok

Selasa
Mama : Kiss hari ni ada PJK ..makan sampai habis nanti kalah tak tau..
Kiss : ooo..ok ok

Rabu
Mama : Kiss harini ada Muzik..nanti kena nyanyi kuat2x..abiskan breakfast tu. Nanti tak larat nyanyi
Kiss: ooo..ok ok

Khamis
Mama: Kiss hari ni ada Pendidikan Seni..nanti banyak nak kaler..nanti semua dah siap ..kiss tak larat
Kiss : ooo..ok ok

Jumaat
Mama : Kiss hari ni ada....
Kiss : Mama ni setiap hari pon kena makan sampai abis.. bila yang hari tak susah.. (sambil hentak kaki)
Mama : Hehe...




Tuesday, 14 April 2015

SET COMBO SKINCARE + KOLAGEN SSWKC PILIHAN DR. HARLINA !!

KAWAII COLLAGEN SKINCARE PILIHAN DR.HARLINA
 Assalamualaikum..

Excited ni..nak share..setelah sekian lama (hmpir 4 tahun ye) SSWKC menghasilkan produk minuman kesihatan khusus untuk kesihatan dan kecantikan kulit .. kini dah ada SKINCARE sendiri tau.

Bukan senang2x nak buat overnite macam sesetangah skincare yang lain... mesti menepati piawaian n standard yang tinggi unruk meyakinkan Dr.Harlina untuk cuba sekaligus mempromosikan produk ni.
Maklumlah..model bukan calan-calang orang ye... Harus lepas segala KKM piawaian.
tetapi pada yang sama "deliver the result"!! 
In sha Allah.Amin..

Lama tunggu HQ keluarkan skincare.. 
Sebelum ni keluar secara satu-satu produk ..dIberi pula kepada ribuan pelanggan as a Freegift dulu since hujung tahun 2014
macam SSWKC brightening Serum, Miracle Brightening Soap ..dan Miracle Water..
(refer my last posts..n all those skincare  freegift..so generous..omaiigadd..beli kolagen dapat serum lah..sabun lah..)

Lepas dapat feedback yang menyakinkan daripada pengguna..siap minta beli freegift you..
n menerima pelbagai testimoni dan komen.. juga pendapat DR.Harlina 
barula SET SKINCARE Lengkap ni dikeluarkan..

berapa ribu orang dah cuba secara percuma..tak terkira ok..takes times n cost ye.

(nampak sangat tak main hantammm sahaja kan keluarkan produk)

KINI ORDER DIBUKA UNTUK ANDA!!!!!!
YEAYYYYY



COMBO KAWAII COLAGEN + KAWAII SKINCARE

PERTAMA DI MALAYSIA

SET SKINCARE COMBO DENGAN MINUMAN KOLAGEN

SO

ANDA DAPAT..

RAWATAN DARI DALAM MELALUI SUPPLEMENT KAWAII MAXX EKSTRA
+
RAWATAN DARI LUAR  MELALUI SKINCARE  KAWAII COLLAGEN PHYTO STEM CELL
SERENTAK!!! FULL PACKAGE YO!

PS.takde lagi combo begini ye..harap maklum.. Harga pun lebih jimat dengan pembelian combo

(SPA PUN RAWATAN LUAR SAHAJA OK!!)


Apa yang anda akan dapat dalam setiap SET COMBO SKINCARE HARLINA NI??

Set Skincare Kawaii Collagen Datin Halina Mohd Yunos (isteri Dato' Dr Sheikh Muszaphar Shukor) terdiri drp:-
1- SERUM MALAM (Phyto stemcell Serum) KKM NOT 150301031K
~ Inovasi teknologi terbaru untuk kesan maksima terhadap semua kulit bermasalah 
~ kulit terlihat putih berseri seawal 1 hari shj
~ Jeragat tebal makin menipis dalam masa 1 minggu
~ Parut jerawat & parut kehitaman pudar seawal 3 hari
~ Pori-pori tertutup & mengecil dalam masa 1 minggu

2- SERUM SIANG (Phytocelltec Serum) KKM NOT 150301032K
~ SPF40 untuk menghalang terik matahari
~ menghaluskan kulit seawal 1 hari
~ melicin & menegangkan kulit seawal 3 hari
~ kulit terlihat kemerah-merahan berseri-seri tanpa pengelupasan
~ Gabungan teknologi tradisi & moden utk impak kesan yang lebih cepat

3- Miracle Brightening Soap - KKM NOT 141202210K
~sabun pencuci muka mencuci bersih segala kesan kotoran dan membantu menghapuskan masalah jerawat
`menyegarkanmuka tanpa rasa tegang
4. SSW KAWAII COLLAGEN MAXX EKSTRA
~minuman kolagen terbaru..formulasi diperbaharui unruk memberi kesan dari dalam badan
`~ khasiat kawaii collagen sememangnya sudah dikenali memberi kesan cerah,membaiki struktur kulit, memberikan kesan lebih pantas dari dalam
~kulit lebih anjal.lembap seawal 3 hari.

PERCUMA SERUM JERAWAT (Acne Serum) KKM NOT 141100992K
**sementara stok masih ada
~ mengecutkan jerawat dgn pantas dlm masa 3 hari

Okayyyy...

Harga pasara RM174

buat masa sekarang ada PROMOSI PRICE ye
nak Harga Pengenalan..
kena
SMS or wassap saya di 
0196428422
untuk discount!!!! dan freegift !!

Email pun boleh..
Farizadarwish @gmail.com

Nak baca testimoni..pi klik je kat side bar sebelah.. ada direct link saya di FAcebook..

nak prompt reply!! 
sms or wassap- 0196428422

PM CAKAP NAK SET COMBO SKINCARE DR HARLINA OK!!

if yang ada banyak lagi kolagen..
takmo COMBO nak SKINCARE sahaja pun boleh..

PM dulu naa

yang penting sekarang..

READY STOCK!!!
N KITA POS SETIAP HARI VIA POS LAJU TAU!!!

RAYA NAK DEKAT... MULA DARI HARI NI...IF NAK EHEM EHEM GLOWING RAYA NANTI..





Monday, 6 April 2015

NASI ARAB TA'EF-Authentic Palestine n Arabic Foods

ehem..ehem..
banyak sawang..i know..
hahaha..
bantaiii lah..
Rindu nak update blog macam dulu2x..
Amin....

so as a warming up entry kita update pasal makan2 jela dulu
makan kan best


Kami peminat Nasi Arab!!! yeay..
banyakkan nasi arab now kat kl..macam2x brand
so far yang biasa pergi..Hadramawt n Saba sebab dekat..

now there is another new one in our list..
Presenting...

NASI ARAB TA'EF -AUTHENTIC PALESTINIAN N ARABIAN FOOD
 Dah biasa makan Nasi Arab kan.. but kali ni to be specific Nasi Arab Palestin!! Terujakan.. hahaha
"Allah Has Ordained That Palestine will Be Liberated" In sha Allah.


Cawangan Denai Alam
 Yang kami cuba ni ..cawangan denai Alam..from the name card yang dapat ada 2 lagi cawangan di KL..\tapi tak ingat la pulak kat mana.. ala..gugel la kat facebook ke..ada kat bawah nanti i letakkan fb diaorang ye..
Lets jump to the menu..Nyumss sangat
Chicken Grill Mandhi
 Our first menu,, Chicken Grill Mandhi..sebenarnya gambar-ganbar food kat bawah ni gabungan 3 visits dengan hubby ye..bukan makan sekali harung.. amboiiii.. 1 portion ni pun kongsi 2 orang.
Kebetulan sekarang ni ada urusan di Denai Alam..n tak banyak restoran disana.. so memang Nasi Arab ni je yang kami tuju,,Harga reasonable lah juga..sebab setiap set dapat air percuma..macam sirap limau.bandung..teh o ais.. n few lagi.. yang set Nasi atas ni RM16..kongsi berdua.

Chicken Oqdeh

Ni our 2nd meal..ambil lighter but filling juga.. My personal fav ni.. Actually dalam mangkuk tu ada isi ayam sahaja dengan sejenis kari ke apa tak tau their recipe tapi sedapppp sangat.pedas sikit tapi takde rasa kari sangat..tapinya.. sedap!  makan dengan roti.Yang ni RM12. Juga dapat air free dengan hidangan ini.

Chicken Mandhi Hanith-RM17

in terms of hidangan nasi.. i choose this one!! Sebab ayamnya sangatlah sedap..lembut n lerai sahaja dimulut..yang ni 2nd visit rasanya.. Sambal nasi Arab pun sedap kan..

Tashreeb Chicken _Palestine Special Menu

Ok..yang ni 3rd visit..setiap kali datang menu lain..haha. Yang ni tak dapat ok..kat restoran lain..sebab ni Nasi Arab Palestine Style.Authentic dari sana.. Unik sikit..sebab bawah nasi tu kan..ada roti sekeping. So kira macam makn nasi + roti.. RM17 

Arayes Lamb
 Ni pula our 2nd menu on our 2nd visits.heee.. Ni ala-ala Murtabak Arab lah..but of course the portion was bigger n the lamb was nearly 1 inch thick!! Roti atas tu garing je..so ranguplah..Tapi dagingnya banyak..hanya daging sahaja ok..macam burger patties tu tapi besar pinggan..homaiii..sedap..tapi if beli share 4 orang cukup.sorang amik quarter sudah.. in our case,, hubby 3/4 quater..me a quater.. sebab dah kenyang makan nasi.. so far hubby ok..tak kena darah tinggi .Alhamdulillah.

Chicken Shawarma
 RM10 juga.. isi ayamnya sedap..but keseluruhannya macam kering sikit. Dah biasa makan kebab yang wet,soggy and bagi comot effect pada mulut serta tinggi dengan dressing yang berkalori ..i prefer begitu.. lepas tu gemuk stress kan!! 

Ok..all those meal comes with free drinks unless you all nak air canggih-canggih macam apple asam boi..tu bayarla sendiri.

Menu Restoran Ta'ef-adala few pages lagi

Add caption
Ada lagi 2 cawangan..cer check their fb.. tapi yang i pergi ni memang kat Denai Alam.

okkkk Daaaa

Muahsss

Nak beli kolagen klik direct link sebelah naaa
n previous entry..mih mih..

Thursday, 19 March 2015

SECRET SKIN WHITE KAWAII COLLAGEN - JOM COMSUME!!

Assalamualaikum
Lama tak bersiaran dari sini.. ish..rasa nak pangggg je diri sendiri.
Takmo bagi alasan..sbb tak blh mak pk apa alasan selain dari M ...waaa
Tapi if rajin follow my Facebook page n Ig..ade tau latest update.. especially lastest produk n testimoni my kesayangan customers n readers..
Facebook - Secret skin white kawaii callagen murah
Facebook -Chanteq Online
Ig -addarwish_supplement
Korang follow n like tauu.. klik je kat sebelah..terus directclink to my fb itu.
Tq tq..
Barang ready stocksss...
Sms or wassap je-0196428422
Email-farizadarwish@gmail.com

TERBARU ADA SET JIHAN YE!!
kurangan SECRET SKIN WHITE KAWAII COLLAGEN, Justeru dua jar ini wajib diminum serentak kerana ia melengkapi antara satu sama lain.
3~ Cara minum:-Kenapa set ini WAJIB anda cuba?
1~Kesan lebih pantas apabila gabungkan pengambilan KAWAII COLLAGEN WHITE MAXX EXTRA (jar putih) dan SECRET SKIN WHITE KAWAII COLLAGEN (jar hijau) serentak.
2~ KAWAII COLLAGEN WHITE MAXX EXTRA dicipta utk menampung ke
a) Bancuh 1 sachet KAWAII COLLAGEN WHITE MAXX EXTRA dgn air sejuk dan diminum sebelum tidur. Kemudian minum pula 1 sachet SECRET SKIN WHITE KAWAII COLLAGEN pada masa yg sama (minggu pertama)
b) Selang selikan 1 hari 1 sachet KAWAII COLLAGEN WHITE MAXX EXTRA diikuti 1 hari 1 sachet SECRET SKIN WHITE KAWAII COLLAGEN hari berikutnya (minggu kedua hingga minggu seterusnya)

Baru complete..rawatan dari dalam dengan serbuk kolagen SSWKC dan rawatan dari luar dengan Brightening Serum dan Miracle water SSWKC secara serentak!!!

Fiza-0196428422

BOLEH REFER LATEST ENTRY FROM BLOG DR HARLINA TENTANG BRIGHTENING SERUM SSWKC!!
SHE LOVES IT!
KLIK LINK BAWAH OK!!
http://barelysupermommy.com/2015/01/31/new-sswk-products/

Okay korang Jihan pakai produk SSWKC secara KONSISTEN DAN DISIPLIN tau sebelum bersetuju jadi duta. Ternyata kulit beliau menjadi putih selepas mengamalkan SECRET SKIN WHITE KAWAII COLLAGEN selama 5 bulan. Kulit beliau ternyata berbeza sekali daripada dulu. Selain mencuba Secret Skin White Kawaii collagen, Jihan juga menggunakan brightening serum & kawaii collagen miracle water.

Kali ni set Jihan ni ada Miracle Water SSWKC dan Serum Brightening untuk tindakan dari luar juga


"Kesan berganda pasti terlihat pada kulit anda kerana khasiat drp luar (sapuan serum & miracle water) dan khasiat drp dalam (minuman sachet) bekerja serentak memberikan nutrients penting yang diperlukan kulit seterusnya tindak balas lebih cepat."




KHASIAT Kawaii Collagen Brightening Serum:
~ menutup pori-pori terbuka
~ memutihkan kulit secara sihat
~ menegangkan kulit seperti suntikan botox
~ memulihkan kulit rosak
~ sesuai utk semua masalah kulit
~ mengecutkan jerawat
~ memudarkan jeragat
~ menghalus & melicinkan kulit
~ tanpa pengelupasan
~ kesan hanya dalam 6 hari shj

KHASIAT Kawaii Collagen Miracle Water:
~ Sebagai bahan aktif merangsang collagen dalam kulit
~ Dipakai bersama Kawaii Collagen Brightening Serum untuk efek lebih hebat
~ Menegangkan kulit
~ Merangsang stemcell kulit
~ Merawat kulit yang rosak teruk
~ Memberikan nutrien, vitamin & mineral penting kpd kulit
~ Memulihkan kulit sensitif & kulit nipis
~ Mengembalikan seri & keremajaan kulit yg kusam
~ Menghilangkan jerawat pasir
~ Menampak kulit segar & glowing

Ehemmm..Dr Harlina pun pengguna Brightening Serum dan Miracle Water.
Beliau pun puas hatiiii ...Best kannn
Penjagaan lengkap gitu luar dan dalam









My promo price

1. SET JIHAN


RM170 inc pos sjung Msia


Dapat all 4 items mcm gambar

1 jar SSWKC MAXX

1 jar SSWKC
1 unit brightening serum SSWKC
1 unit Miracle Water SSWKC






2.SET JIHAN LENGKAP

RM190 inc pos sjung Msia
(pasaran RM220)
Dapat all 5 items mcm gambar
1 jar SSWKC MAXX
1 jar SSWKC
1 unit brightening serum SSWKC
1 unit Miracle Water SSWKC
+
1 Unit Miracle Soap SSWKC



3. SET HARLINA
RM145 INC POS LAJU SJUNG
2 JAR SSWKC KAWAII COLLAGEN = 70 SACHETS
FREE 1 UNIT MIRACLE SOAP SSWKC 
OR
FREE 1 UNIT MIRACLE WATER SSWKC


READY STOCKKKKK!!!
fiza-0196428422

Sunday, 8 February 2015

SYMA ADVANCE BY SYMA BEAUTY DISINI..!!PM PM PM



RESTOCK!! RESTOCK!!
TQ TQ PADA PEMBELI BARU N YANG REPEAT ORDER
MOSTLY SEMUA PUAS HATI KAN..
PUAS HATI ..
OK ..ORDER SEKARANG DAPAT PEK BARU..
PRICE MAINTAIN YE..DISKAUN LAGI
~FIZA-0196428422
(8 APRIL 2015)

DETAIL PASAL SYMA DIBAWAH..


ASSALAMUALAIKUM

Pekabar readers yang dah sedia vogue n comeyy comey blako..??haha
Nak cuba skincare baru tak.. Kalau rajin dengar radio ERa ke HOT fm sure selalu dengar SYMA BEAUTY kan.. tip top sangat dan ada ribuan 'satisfied customers'..

Well..2015 SYMA BEAUTY dah keluarkan satu lagi produk.
SY ADVANCE BY SYMA BEAUTY!!
ha .... yang ni new improve formula dari yang lama..PUAS HATI!
Kalau yang lama pun dah membantu ramai mendapatkan kulit gebu gebas..cerah..halus mulus..apEtah lagi yang formula dah diperbahrui dan dikemaskini kan..
HARUS LEBIH TERBAIK...!!
WAJIB DICUBA!

set ni lengkap tau.. dah siap sabun..toner..BB cream n Night cream
BB cream ni yang best..sekali dah dengan pelembap.. UV protector.. dan juga sebagai bertindak bedak alas. Sesuai untuk semua jenis kulit.
Ha..tak payah nak pakai berlapis2x..semua dalam satu calit je.
Cukup.

Berminat PM/SMS/ Wassap
fiza-0196428422

Harga pasaran RM85
Harga pengenalan kami -RM75 
free pos laju sjung
SS add RM5

free face mask 2pcs..okay!

okay..sila study produk ..jom.. 
kenali produk yang akan menukar penampilan korang 2015 ni..
ehem..


Produk keluaran terbaru dari SYMA BEAUTY SKINCARE nie ada kelebihan yang lebih istimewa hasil daripada kajian saintifik saintis pakar bidang kosmetik dengan formulasi terbaru mengkaji tindakbalas bahan rumusankhas hasil dari bahan 100% semulajadi seperti Argan Oil, Serbuk Mutiara, pati Aloevera, pati Mullberry, bahan-bahan mineral yang susah diperolehi pada produk produk kecantikan lain. Dengan diperkaya oleh bahan bahan semulajadi ini dan digandakan lagi dengan SPF-35. Ianya mampu bertindak lebih cepat bagi memberi kesan yang menjadi idaman setiap wanita untuk memiliki kulit yang licin tanpa parut, putih bersih, tidak kusam, halus dan lembut, gebu dan berseri, lembab dan sentiasa kelihatan segar dan bermaya. 



Produk terbaru ini mampu memberi kesan jauh lebih cepat berbanding produk Syma Beauty Biasa kerana kuantiti bahan yang selamat dan kaya dengan zat2 untuk kulit wajah diperlebihkan.bersesuaian dengan term 'ADVANCE' yang dipetik oleh pengasas ternama kita Syima Eima. Malah, produk ini juga mempunyai set toner di dalam set 4 dalam satu serta cleansing gel baharu.

KELEBIHAN SY ADVANCE BEAUTY SKINCARE

  • Menghilangkan jerawat 
  • Menghilangkan jeragat
  •  Menyekatakan toner kulit yang tidak sekata
  •  Mencerahkan kulit wajah
  • Menghilangkan blackhead dan whitehead
  • Menghilangkan parut akibat jerawat dan jeragat
  •  Mengurangkan pigmentasi 
  •  Mengawal masalah jeragat✔ 
  •  Mampu mengurangkan garis-garis halus atau kedut pada wajah
  •  Membantu mengawal masalah penyakit kulit, eczema, stretchmarks
  •  Kulit kelihatan satu tona lebih cerah
  • Kulit kelihatan lebih kemerahan secara semulajadi dan berseri2 
  • Mengurangkan bintik-bintik hitam dan sel mati pada kulit 
  •  Mengurangkan masalah kulit berminyak pada kulit muka 
  •  Mengurangkan kedut muka, eyebag, dark circles 
  • Kulit akan kelihatan lebih Flawless, Glowing, Sihat, Anjal, Bersih




CLEANSING GEL - 60ML




FUNGSI CLEANSING GEL SYMA ADVANCE

  • Membersih muka dengan mendalam sehingga ke liang pori untuk membuang sisa-sisa kotoran yang tersumbat, mengimbangi lebihan minyak, mengecutkan jerawat, menyegarkan dan melembutkan wajah. 
  • Tambahan aromatiq mampu memulih dan menaikkan aura seri wajah secara semulajadi.
CARA PEMAKAIAN CLEANSING GEL SYMA ADVANCE
  • Usapkan sedikit cleansing gel pada wajah yang basah dengan lembut secara menyeluruh, bilas bersih dan lap kering. 
  • Diikuti dengan Sy Advance Miracle Toner. 

_________________________________________


MIRACLE TONER - 30ML






FUNGSI MIRACLE TONER

  • Toner wajah ini membantu menyegarkan wajah, mengecilkan liang pori, mengimbangi minyak berlebihan dan melembutkan kulit wajah. 
  • Sesuai untuk semua jenis kulit. 
CARA PEMAKAIAN MIRACLE TONER
  • Tuang sedikit Miracle Toner pada kapas. 
  • Tekap pada wajah dengan lembut. 
  • Biarkan kering. 
  • Guna sebelum menggunakan Silky Smooth BB Cream atau Advance Beauty Cream.


___________________________________________________


SILKY SMOOTH BB CREAM WITH SPF 35 - 5g





FUNGSI SILKY SMOOTH BB CREAM

  • Gunakan Silky Smooth BB Cream untuk melindungi kulit wajah dari sinaran UV berlebihan, mengimbangi kelembapan, mencerah, menggebu dan melembutkan kulit wajah. 
  • Pemakaian Silky Smooth BB Cream membantu menutupi cela pada wajah seperti parut, jeragat dan memberi kesempurnaan selama 12jam pemakaian. 
  • Ia juga bertindak sebagai bedak asas.


CARA PEMAKAIAN SILKY SMOOTH BB CREAM

  • Sapukan Silky Smooth BB Cream pada wajah setelah penggunaan Miracle Toner dengan nipis dan rata untuk memberikan kemasan yang sempurna.


________________________________________________



ADVANCE BEAUTY CREAM - 5gm




FUNGSI ADVANCE BEAUTY CREAM

  • Advance Beauty Cream adalah krim kecantikan yang digunakan sewaktu hendak tidur. 
  • Krim ini membantu menyelesaikan masalah kulit wajah yang kusam, berjerawat, bintik-bintik, parut jerawat, kedutan, lingkaran gelap bawah mata dan sebagainya. 
  • Penggunaan secara berterusan akan menjadikan kulit wajah kelihatan lebih cerah, halus, anjal, berseri dan bermaya.
CARA PEMAKAIAN ADVANCE BEAUTY CREAM

Sapukan Advance Beauty Cream secara nipis dan rata pada wajah setelah penggunaan Miracle Toner. 

Penggunaan krim ini adalah sewaktu hendak tidur.



Berminat PM/SMS/ Wassap
fiza-0196428422

Harga pasaran RM85
Harga pengenalan kami -RM75 
free pos laju sjung
SS add RM5


Saturday, 24 January 2015

SET JIHAN SECRET SKIN WHITE KAWAII COLLAGEN..PROMO MURAH



Assalam..
Quick entry ni..
Sesiapa yang nak set kawaii Jihan..dah boleh dapatkan melalui saya ye
 ..mcm biasa pm je..wassap..or sms fiza-0196428422

DR.HALINA KINI PENGGUNA SET SSWKC MAXX + SSWKC DIKENALI SET JIHAN



Kenapa set ini WAJIB anda cuba?

1~Kesan lebih pantas apabila gabungkan pengambilan KAWAII COLLAGEN WHITE MAXX EXTRA (jar putih) dan SECRET SKIN WHITE KAWAII COLLAGEN (jar hijau) serentak.

2~ KAWAII COLLAGEN WHITE MAXX EXTRA dicipta utk menampung kekurangan SECRET SKIN WHITE KAWAII COLLAGEN, Justeru dua jar ini wajib diminum serentak kerana ia melengkapi antara satu sama lain.

3~ Cara minum:-
a) Bancuh 1 sachet KAWAII COLLAGEN WHITE MAXX EXTRA dgn air sejuk dan diminum sebelum tidur. Kemudian minum pula 1 sachet SECRET SKIN WHITE KAWAII COLLAGEN pada masa yg sama (minggu pertama)

b) Selang selikan 1 hari 1 sachet KAWAII COLLAGEN WHITE MAXX EXTRA diikuti 1 hari 1 sachet SECRET SKIN WHITE KAWAII COLLAGEN hari berikutnya (minggu kedua hingga minggu seterusnya)

Okay..pasaran Rm200
My promo price

RM170 inc pos sjung Msia

Dapat all 4 items mcm gambar

1 jar SSWKC MAXX

1 jar SSWKC
1 unit brightening serum SSWKC
FREE 2 PCS FACE MASK

      
Baru complete..rawatan dari dalam dengan serbuk kolagen SSWKC dan rawatan dari luar dengan Brightening Serum dan Miracle water SSWKC secara serentak!!!

Fiza-0196428422

BOLEH REFER LATEST ENTRY FROM BLOG DR HARLINA TENTANG BRIGHTENING SERUM SSWKC!!
SHE LOVES IT!
KLIK LINK BAWAH OK!!
http://barelysupermommy.com/2015/01/31/new-sswk-products/

N YANG KEDUA 

TERBARU


SET LENGKAP JIHAN 



dan 

BEST SELLING SET now ialah
SET JIHAN MUSE 5 in 1



SET JIHAN LENGKAP

RM190 inc pos sjung Msia
(pasaran RM220)

Dapat all 5 items mcm gambar

1 jar SSWKC MAXX
1 jar SSWKC
1 unit brightening serum SSWKC
1 unit Miracle Water SSWKC
+
1 Unit Miracle Soap SSWKC

(if beli single unit soap RM50 ye)

Jimat tau if beli 1 set kan...
Dr. Harlina n Jihan Muse adalah pengguna Set LENGKAP!!





Okay korang Jihan pakai produk SSWKC secara KONSISTEN DAN DISIPLIN tau sebelum bersetuju jadi duta. Ternyata kulit beliau menjadi putih selepas mengamalkan SECRET SKIN WHITE KAWAII COLLAGEN selama 5 bulan. Kulit beliau ternyata berbeza sekali daripada dulu. Selain mencuba Secret Skin White Kawaii collagen, Jihan juga menggunakan brightening serum & kawaii collagen miracle water.

Kali ni set Jihan ni ada Miracle Water SSWKC dan Serum Brightening untuk tindakan dari luar juga


"Kesan berganda pasti terlihat pada kulit anda kerana khasiat drp luar (sapuan serum & miracle water) dan khasiat drp dalam (minuman sachet) bekerja serentak memberikan nutrients penting yang diperlukan kulit seterusnya tindak balas lebih cepat."



KHASIAT Kawaii Collagen Brightening Serum:

~ menutup pori-pori terbuka

~ memutihkan kulit secara sihat
~ menegangkan kulit seperti suntikan botox
~ memulihkan kulit rosak
~ sesuai utk semua masalah kulit
~ mengecutkan jerawat
~ memudarkan jeragat
~ menghalus & melicinkan kulit
~ tanpa pengelupasan
~ kesan hanya dalam 6 hari shj

KHASIAT Kawaii Collagen Miracle Water:
~ Sebagai bahan aktif merangsang collagen dalam kulit
~ Dipakai bersama Kawaii Collagen Brightening Serum untuk efek lebih hebat
~ Menegangkan kulit
~ Merangsang stemcell kulit
~ Merawat kulit yang rosak teruk
~ Memberikan nutrien, vitamin & mineral penting kpd kulit
~ Memulihkan kulit sensitif & kulit nipis
~ Mengembalikan seri & keremajaan kulit yg kusam
~ Menghilangkan jerawat pasir
~ Menampak kulit segar & glowing

Ehemmm..Dr Harlina pun pengguna Brightening Serum dan Miracle Water.
Beliau pun puas hatiiii ...Best kannn
Penjagaan lengkap gitu luar dan dalam






My promo price

1. SET JIHAN

RM170 inc pos sjung Msia

Dapat all 4 items mcm gambar

1 jar SSWKC MAXX

1 jar SSWKC
1 unit brightening serum SSWKC
FREE FACE MASK 2 PCS


2.SET JIHAN LENGKAP

RM190 inc pos sjung Msia
(pasaran RM220)
Dapat all 5 items mcm gambar
1 jar SSWKC MAXX
1 jar SSWKC
1 unit brightening serum SSWKC
1 unit Miracle Water SSWKC
+
1 Unit Miracle Soap SSWKC
FREE FACE MASK 2 PCS



3. SET HARLINA
RM150 INC POS LAJU SJUNG
2 JAR SSWKC KAWAII COLLAGEN = 70 SACHETS
FREE 1 UNIT MIRACLE SOAP SSWKC 
OR
FREE 1 UNIT MIRACLE WATER SSWKC


READY STOCKKKKK!!!
fiza-0196428422


OKAYYY
last but not least jom tengok jihan sekarang buat inspirasi..




PS- COMBO SET SKINCARE LENGKAP SSWKC + KAWAII MAXX EKSTRA BOLEH KE LINK INI..!!
http://farizadarwish.blogspot.com/2015/04/set-combo-skincare-kolagen-sswkc.html



Posh Me Up

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...