Thursday, 19 March 2015

SECRET SKIN WHITE KAWAII COLLAGEN - JOM COMSUME!!

Assalamualaikum
Lama tak bersiaran dari sini.. ish..rasa nak pangggg je diri sendiri.
Takmo bagi alasan..sbb tak blh mak pk apa alasan selain dari M ...waaa
Tapi if rajin follow my Facebook page n Ig..ade tau latest update.. especially lastest produk n testimoni my kesayangan customers n readers..
Facebook - Secret skin white kawaii callagen murah
Facebook -Chanteq Online
Ig -addarwish_supplement
Korang follow n like tauu.. klik je kat sebelah..terus directclink to my fb itu.
Tq tq..
Barang ready stocksss...
Sms or wassap je-0196428422
Email-farizadarwish@gmail.com

TERBARU ADA SET JIHAN YE!!
kurangan SECRET SKIN WHITE KAWAII COLLAGEN, Justeru dua jar ini wajib diminum serentak kerana ia melengkapi antara satu sama lain.
3~ Cara minum:-Kenapa set ini WAJIB anda cuba?
1~Kesan lebih pantas apabila gabungkan pengambilan KAWAII COLLAGEN WHITE MAXX EXTRA (jar putih) dan SECRET SKIN WHITE KAWAII COLLAGEN (jar hijau) serentak.
2~ KAWAII COLLAGEN WHITE MAXX EXTRA dicipta utk menampung ke
a) Bancuh 1 sachet KAWAII COLLAGEN WHITE MAXX EXTRA dgn air sejuk dan diminum sebelum tidur. Kemudian minum pula 1 sachet SECRET SKIN WHITE KAWAII COLLAGEN pada masa yg sama (minggu pertama)
b) Selang selikan 1 hari 1 sachet KAWAII COLLAGEN WHITE MAXX EXTRA diikuti 1 hari 1 sachet SECRET SKIN WHITE KAWAII COLLAGEN hari berikutnya (minggu kedua hingga minggu seterusnya)

Baru complete..rawatan dari dalam dengan serbuk kolagen SSWKC dan rawatan dari luar dengan Brightening Serum dan Miracle water SSWKC secara serentak!!!

Fiza-0196428422

BOLEH REFER LATEST ENTRY FROM BLOG DR HARLINA TENTANG BRIGHTENING SERUM SSWKC!!
SHE LOVES IT!
KLIK LINK BAWAH OK!!
http://barelysupermommy.com/2015/01/31/new-sswk-products/

Okay korang Jihan pakai produk SSWKC secara KONSISTEN DAN DISIPLIN tau sebelum bersetuju jadi duta. Ternyata kulit beliau menjadi putih selepas mengamalkan SECRET SKIN WHITE KAWAII COLLAGEN selama 5 bulan. Kulit beliau ternyata berbeza sekali daripada dulu. Selain mencuba Secret Skin White Kawaii collagen, Jihan juga menggunakan brightening serum & kawaii collagen miracle water.

Kali ni set Jihan ni ada Miracle Water SSWKC dan Serum Brightening untuk tindakan dari luar juga


"Kesan berganda pasti terlihat pada kulit anda kerana khasiat drp luar (sapuan serum & miracle water) dan khasiat drp dalam (minuman sachet) bekerja serentak memberikan nutrients penting yang diperlukan kulit seterusnya tindak balas lebih cepat."




KHASIAT Kawaii Collagen Brightening Serum:
~ menutup pori-pori terbuka
~ memutihkan kulit secara sihat
~ menegangkan kulit seperti suntikan botox
~ memulihkan kulit rosak
~ sesuai utk semua masalah kulit
~ mengecutkan jerawat
~ memudarkan jeragat
~ menghalus & melicinkan kulit
~ tanpa pengelupasan
~ kesan hanya dalam 6 hari shj

KHASIAT Kawaii Collagen Miracle Water:
~ Sebagai bahan aktif merangsang collagen dalam kulit
~ Dipakai bersama Kawaii Collagen Brightening Serum untuk efek lebih hebat
~ Menegangkan kulit
~ Merangsang stemcell kulit
~ Merawat kulit yang rosak teruk
~ Memberikan nutrien, vitamin & mineral penting kpd kulit
~ Memulihkan kulit sensitif & kulit nipis
~ Mengembalikan seri & keremajaan kulit yg kusam
~ Menghilangkan jerawat pasir
~ Menampak kulit segar & glowing

Ehemmm..Dr Harlina pun pengguna Brightening Serum dan Miracle Water.
Beliau pun puas hatiiii ...Best kannn
Penjagaan lengkap gitu luar dan dalam









My promo price

1. SET JIHAN


RM170 inc pos sjung Msia


Dapat all 4 items mcm gambar

1 jar SSWKC MAXX

1 jar SSWKC
1 unit brightening serum SSWKC
1 unit Miracle Water SSWKC






2.SET JIHAN LENGKAP

RM190 inc pos sjung Msia
(pasaran RM220)
Dapat all 5 items mcm gambar
1 jar SSWKC MAXX
1 jar SSWKC
1 unit brightening serum SSWKC
1 unit Miracle Water SSWKC
+
1 Unit Miracle Soap SSWKC



3. SET HARLINA
RM145 INC POS LAJU SJUNG
2 JAR SSWKC KAWAII COLLAGEN = 70 SACHETS
FREE 1 UNIT MIRACLE SOAP SSWKC 
OR
FREE 1 UNIT MIRACLE WATER SSWKC


READY STOCKKKKK!!!
fiza-0196428422

Sunday, 8 February 2015

SYMA ADVANCE BY SYMA BEAUTY DISINI..!!PM PM PM

ASSALAMUALAIKUM

Pekabar readers yang dah sedia vogue n comeyy comey blako..??haha
Nak cuba skincare baru tak.. Kalau rajin dengar radio ERa ke HOT fm sure selalu dengar SYMA BEAUTY kan.. tip top sangat dan ada ribuan 'satisfied customers'..

Well..2015 SYMA BEAUTY dah keluarkan satu lagi produk.
SY ADVANCE BY SYMA BEAUTY!!
ha .... yang ni new improve formula dari yang lama..PUAS HATI!
Kalau yang lama pun dah membantu ramai mendapatkan kulit gebu gebas..cerah..halus mulus..apEtah lagi yang formula dah diperbahrui dan dikemaskini kan..
HARUS LEBIH TERBAIK...!!
WAJIB DICUBA!

set ni lengkap tau.. dah siap sabun..toner..BB cream n Night cream
BB cream ni yang best..sekali dah dengan pelembap.. UV protector.. dan juga sebagai bertindak bedak alas. Sesuai untuk semua jenis kulit.
Ha..tak payah nak pakai berlapis2x..semua dalam satu calit je.
Cukup.

Berminat PM/SMS/ Wassap
fiza-0196428422

Harga pasaran RM85
Harga pengenalan kami -RM75 
free pos laju sjung
SS add RM5

free face mask 2pcs..okay!

okay..sila study produk ..jom.. 
kenali produk yang akan menukar penampilan korang 2015 ni..
ehem..


Produk keluaran terbaru dari SYMA BEAUTY SKINCARE nie ada kelebihan yang lebih istimewa hasil daripada kajian saintifik saintis pakar bidang kosmetik dengan formulasi terbaru mengkaji tindakbalas bahan rumusankhas hasil dari bahan 100% semulajadi seperti Argan Oil, Serbuk Mutiara, pati Aloevera, pati Mullberry, bahan-bahan mineral yang susah diperolehi pada produk produk kecantikan lain. Dengan diperkaya oleh bahan bahan semulajadi ini dan digandakan lagi dengan SPF-35. Ianya mampu bertindak lebih cepat bagi memberi kesan yang menjadi idaman setiap wanita untuk memiliki kulit yang licin tanpa parut, putih bersih, tidak kusam, halus dan lembut, gebu dan berseri, lembab dan sentiasa kelihatan segar dan bermaya. 



Produk terbaru ini mampu memberi kesan jauh lebih cepat berbanding produk Syma Beauty Biasa kerana kuantiti bahan yang selamat dan kaya dengan zat2 untuk kulit wajah diperlebihkan.bersesuaian dengan term 'ADVANCE' yang dipetik oleh pengasas ternama kita Syima Eima. Malah, produk ini juga mempunyai set toner di dalam set 4 dalam satu serta cleansing gel baharu.

KELEBIHAN SY ADVANCE BEAUTY SKINCARE

  • Menghilangkan jerawat 
  • Menghilangkan jeragat
  •  Menyekatakan toner kulit yang tidak sekata
  •  Mencerahkan kulit wajah
  • Menghilangkan blackhead dan whitehead
  • Menghilangkan parut akibat jerawat dan jeragat
  •  Mengurangkan pigmentasi 
  •  Mengawal masalah jeragat✔ 
  •  Mampu mengurangkan garis-garis halus atau kedut pada wajah
  •  Membantu mengawal masalah penyakit kulit, eczema, stretchmarks
  •  Kulit kelihatan satu tona lebih cerah
  • Kulit kelihatan lebih kemerahan secara semulajadi dan berseri2 
  • Mengurangkan bintik-bintik hitam dan sel mati pada kulit 
  •  Mengurangkan masalah kulit berminyak pada kulit muka 
  •  Mengurangkan kedut muka, eyebag, dark circles 
  • Kulit akan kelihatan lebih Flawless, Glowing, Sihat, Anjal, Bersih




CLEANSING GEL - 60ML




FUNGSI CLEANSING GEL SYMA ADVANCE

  • Membersih muka dengan mendalam sehingga ke liang pori untuk membuang sisa-sisa kotoran yang tersumbat, mengimbangi lebihan minyak, mengecutkan jerawat, menyegarkan dan melembutkan wajah. 
  • Tambahan aromatiq mampu memulih dan menaikkan aura seri wajah secara semulajadi.
CARA PEMAKAIAN CLEANSING GEL SYMA ADVANCE
  • Usapkan sedikit cleansing gel pada wajah yang basah dengan lembut secara menyeluruh, bilas bersih dan lap kering. 
  • Diikuti dengan Sy Advance Miracle Toner. 

_________________________________________


MIRACLE TONER - 30ML






FUNGSI MIRACLE TONER

  • Toner wajah ini membantu menyegarkan wajah, mengecilkan liang pori, mengimbangi minyak berlebihan dan melembutkan kulit wajah. 
  • Sesuai untuk semua jenis kulit. 
CARA PEMAKAIAN MIRACLE TONER
  • Tuang sedikit Miracle Toner pada kapas. 
  • Tekap pada wajah dengan lembut. 
  • Biarkan kering. 
  • Guna sebelum menggunakan Silky Smooth BB Cream atau Advance Beauty Cream.


___________________________________________________


SILKY SMOOTH BB CREAM WITH SPF 35 - 5g





FUNGSI SILKY SMOOTH BB CREAM

  • Gunakan Silky Smooth BB Cream untuk melindungi kulit wajah dari sinaran UV berlebihan, mengimbangi kelembapan, mencerah, menggebu dan melembutkan kulit wajah. 
  • Pemakaian Silky Smooth BB Cream membantu menutupi cela pada wajah seperti parut, jeragat dan memberi kesempurnaan selama 12jam pemakaian. 
  • Ia juga bertindak sebagai bedak asas.


CARA PEMAKAIAN SILKY SMOOTH BB CREAM

  • Sapukan Silky Smooth BB Cream pada wajah setelah penggunaan Miracle Toner dengan nipis dan rata untuk memberikan kemasan yang sempurna.


________________________________________________



ADVANCE BEAUTY CREAM - 5gm




FUNGSI ADVANCE BEAUTY CREAM

  • Advance Beauty Cream adalah krim kecantikan yang digunakan sewaktu hendak tidur. 
  • Krim ini membantu menyelesaikan masalah kulit wajah yang kusam, berjerawat, bintik-bintik, parut jerawat, kedutan, lingkaran gelap bawah mata dan sebagainya. 
  • Penggunaan secara berterusan akan menjadikan kulit wajah kelihatan lebih cerah, halus, anjal, berseri dan bermaya.
CARA PEMAKAIAN ADVANCE BEAUTY CREAM

Sapukan Advance Beauty Cream secara nipis dan rata pada wajah setelah penggunaan Miracle Toner. 

Penggunaan krim ini adalah sewaktu hendak tidur.



Berminat PM/SMS/ Wassap
fiza-0196428422

Harga pasaran RM85
Harga pengenalan kami -RM75 
free pos laju sjung
SS add RM5


Saturday, 24 January 2015

SET JIHAN SECRET SKIN WHITE KAWAII COLLAGEN..PROMO MURAH

Assalam..
Quick entry ni..
Sesiapa yang nak set kawaii Jihan..dah boleh dapatkan melalui saya ye
 ..mcm biasa pm je..wassap..or sms fiza-0196428422

Gorgeous kan Jihan sekarang..??? 



Kenapa set ini WAJIB anda cuba?

1~Kesan lebih pantas apabila gabungkan pengambilan KAWAII COLLAGEN WHITE MAXX EXTRA (jar putih) dan SECRET SKIN WHITE KAWAII COLLAGEN (jar hijau) serentak.

2~ KAWAII COLLAGEN WHITE MAXX EXTRA dicipta utk menampung kekurangan SECRET SKIN WHITE KAWAII COLLAGEN, Justeru dua jar ini wajib diminum serentak kerana ia melengkapi antara satu sama lain.

3~ Cara minum:-
a) Bancuh 1 sachet KAWAII COLLAGEN WHITE MAXX EXTRA dgn air sejuk dan diminum sebelum tidur. Kemudian minum pula 1 sachet SECRET SKIN WHITE KAWAII COLLAGEN pada masa yg sama (minggu pertama)

b) Selang selikan 1 hari 1 sachet KAWAII COLLAGEN WHITE MAXX EXTRA diikuti 1 hari 1 sachet SECRET SKIN WHITE KAWAII COLLAGEN hari berikutnya (minggu kedua hingga minggu seterusnya)

Okay..pasaran Rm200
My promo price

RM170 inc pos sjung Msia

Dapat all 4 items mcm gambar
1 jar SSWKC MAXX
1 jar SSWKC
1 unit brightening serum SSWKC
1 unit Miracle Water SSWKC

      
Baru complete..rawatan dari dalam dengan serbuk kolagen SSWKC dan rawatan dari luar dengan Brightening Serum dan Miracle water SSWKC secara serentak!!!

Fiza-0196428422

BOLEH REFER LATEST ENTRY FROM BLOG DR HARLINA TENTANG BRIGHTENING SERUM SSWKC!!
SHE LOVES IT!
KLIK LINK BAWAH OK!!
http://barelysupermommy.com/2015/01/31/new-sswk-products/




TERBARU

SET LENGKAP JIHAN 



SET JIHAN LENGKAP

RM190 inc pos sjung Msia
(pasaran RM220)

Dapat all 5 items mcm gambar

1 jar SSWKC MAXX
1 jar SSWKC
1 unit brightening serum SSWKC
1 unit Miracle Water SSWKC
+
1 Unit Miracle Soap SSWKC

(if beli single unit soap RM50 ye)

Jimat tau if beli 1 set kan...
Dr. Harlina n Jihan Muse adalah pengguna Set LENGKAP!!





Okay korang Jihan pakai produk SSWKC secara KONSISTEN DAN DISIPLIN tau sebelum bersetuju jadi duta. Ternyata kulit beliau menjadi putih selepas mengamalkan SECRET SKIN WHITE KAWAII COLLAGEN selama 5 bulan. Kulit beliau ternyata berbeza sekali daripada dulu. Selain mencuba Secret Skin White Kawaii collagen, Jihan juga menggunakan brightening serum & kawaii collagen miracle water.

Kali ni set Jihan ni ada Miracle Water SSWKC dan Serum Brightening untuk tindakan dari luar juga


"Kesan berganda pasti terlihat pada kulit anda kerana khasiat drp luar (sapuan serum & miracle water) dan khasiat drp dalam (minuman sachet) bekerja serentak memberikan nutrients penting yang diperlukan kulit seterusnya tindak balas lebih cepat."



KHASIAT Kawaii Collagen Brightening Serum:
~ menutup pori-pori terbuka
~ memutihkan kulit secara sihat
~ menegangkan kulit seperti suntikan botox
~ memulihkan kulit rosak
~ sesuai utk semua masalah kulit
~ mengecutkan jerawat
~ memudarkan jeragat
~ menghalus & melicinkan kulit
~ tanpa pengelupasan
~ kesan hanya dalam 6 hari shj

KHASIAT Kawaii Collagen Miracle Water:
~ Sebagai bahan aktif merangsang collagen dalam kulit
~ Dipakai bersama Kawaii Collagen Brightening Serum untuk efek lebih hebat
~ Menegangkan kulit
~ Merangsang stemcell kulit
~ Merawat kulit yang rosak teruk
~ Memberikan nutrien, vitamin & mineral penting kpd kulit
~ Memulihkan kulit sensitif & kulit nipis
~ Mengembalikan seri & keremajaan kulit yg kusam
~ Menghilangkan jerawat pasir
~ Menampak kulit segar & glowing

Ehemmm..Dr Harlina pun pengguna Brightening Serum dan Miracle Water.
Beliau pun puas hatiiii ...Best kannn
Penjagaan lengkap gitu luar dan dalam






My promo price

1. SET JIHAN

RM170 inc pos sjung Msia

Dapat all 4 items mcm gambar
1 jar SSWKC MAXX
1 jar SSWKC
1 unit brightening serum SSWKC
1 unit Miracle Water SSWKC


2.SET JIHAN LENGKAP

RM190 inc pos sjung Msia
(pasaran RM220)
Dapat all 5 items mcm gambar
1 jar SSWKC MAXX
1 jar SSWKC
1 unit brightening serum SSWKC
1 unit Miracle Water SSWKC
+
1 Unit Miracle Soap SSWKC



3. SET HARLINA
RM145 INC POS LAJU SJUNG
2 JAR SSWKC KAWAII COLLAGEN = 70 SACHETS
FREE 1 UNIT MIRACLE SOAP SSWKC 
OR
FREE 1 UNIT MIRACLE WATER SSWKC


READY STOCKKKKK!!!
fiza-0196428422


OKAYYY
last but not least jom tengok jihan sekarang buat inspirasi..





Tuesday, 20 January 2015

Dan rutin pun bermula...

Assalamualaikum..

Lamanya tak bersiaran..wawawa
Bz sikit..n penyakit M pun ye juga
Tapi online business still ON tau..
sekarang banyak sangat medium lah..
So..yang mudah ter update lah dulu..
Kat sidebar sebelah ada direct link ke Facebook page.
ha situ almost setiap minggu updates..
especially pada yang share testimoni SSW Kawaii Collagen + Larome
semua testimonies terbaru kat sana
2 produk ni memang selling fast tau
kesan pun..Alhamdulillah
In sha Allah bukan la indah khabar dari rupa
They deliver...cubala


Lagi satu IG- addarwish_supplements

okayy... cerita pasal anak pulak

Macam parents lain.. me too busy lah juga hantar anak sekolah last week.
Tak nak tertinggal ok..
Nak adjust kepada suasana n rutin yang baru tu mula-mula rasa kelam kabut lah jugak
Ni dah minggu ke-2 ni ..kira dah okla sikit.

Kiss masuk darjah 1 tahun ni
Si f.darwish masuk tadika ke playschool yang untuk 4 years old tu..
Saje la nak bagi dia bermasyarakat sikit
Dari dok layan tv n tablet 24jam kan..

Kiss takde masalah.. after 2nd day dah blend in with the new environment.
Budak sekarang kan semua dah pergi tadika
Petang pulak sekolah agama..so far till hari ni feedback dia.. dia enjoy both schools
Settle kat situ..!!!
Alhamdulillah

Yang buat hati sedikit gundah gelana..
si kecik sorang ni...
dia tak suka pergi sekolah
wawawa
Nangis nangis...cuak la juga nak hantar..
so far dah ada few days ponteng even sekolah pun baru buka few days juga
caner tu..?
bantaiilah
tapi rasa minggu ni macam bertambah ok..
maybe takes times la kot
kannn...
maybe sebab dia december baby.. baru celebrate birthday 3 yrs last december..
tup tup..dah masuk school 4 years
terlebih manja pun ye juga
sedih sangat tengok dia sedih2 gitu..
hancur luluh hatiku jadi keping2x...ok poyo sangat
dahh...cukup-cukuplah...

jom tengok gambar..

First day to school - Line up nak panjat kelas..penat la..kelas tingkat 3.

first day pergi kantin-mama follow belakang

Ni hari ke-2 ..memang dia nak bawa bekal je. senang juga..save time kott.rehat 20 minit je

Darwish's first day.. masa ni dia tak tahu lagi..selepas tu memang la adegan drama tersedih 2015

Bila dah balik rumah ..ok je. 3-4 jam je kot sehari dik. Tak payah lah drama sangat,,

okayyyy... Azam tahun ni nak rajin sikit update blog.
In sha Allah

LOVE YOU ALL KETAT2x...!!

Thursday, 15 January 2015

SENARAI HARGA TERBARU (JANUARY 2015)

SALAM..

BAGI KORANG TAK PENING.. haha. LIST HARGA MACAM DIBAWAH
**If nak review produk just klik pada gambar sebelah kanan bar ni..direct ke entry produk. or search je kat popular posts or labels ye..

1. SECRET SKIN WHITE KAWAII COLLAGEN 70 SACHETS (FREE EKSTRA 10 SACHETS) + SSWKC 30 TABLETS + FREE MASK =RM145
(SELLING FAST!!)

2. ZOFEA BEAUTY SECRET FREE BREAST SERUM SSWKC

or free breast serum zofea-pilih = RM135

3. Larome slimming serum (BARU)
    1 BOTOL -RM110 (PSRN RM160)
     4 BOTOL -RM340 (PSRN RM385)

3. SECRET BUST UP = RM105

4. BABIES BLINK 5 IN 1 = RM60

5. OVISPA - 1KOTAK RM80 FREE 1 SLIM CREAM OPA SNOW KLASIK
                       2 KOTAK - RM150 FREE 2 SLIM CREAM OPA SNOW KLASIK
                       BUY 4 FREE 2 KOTAK OVISPA - RM360

6. OPA SNOW COFFE - RM80 1 BOTOL FREE 1 OPA SNOW KLASIK
     BELI 2 OPA SNOW COFFEE FREE 2 OPA KLASIK - RM150

7. KRIM IBU PUTIH JANNA LAWA - RM65 (35GM)


9. OPA SNOW KLASIK - 1 BOTOL RM40
                                          - 3 BOTOL RM88

10. BVR COLLAGEN - RM45

12. SATIN SKINZ PREMIUM - RM135

14. KRIM IB PUTIH OCEAN SECRET 50GM -RM45

15. LAROME CLEAR SKIN - 1 BOTOL -RM200
                                                 

**** SEMUA PRICE INC POS LAJU SEMENANJUNG. BELI BANYAK CAN NEGO PRICE..
JUST WHATSAPP/SMS - FIZA -0196428422 UTK INFO

FOLLOW IG KITA untuk latest info n update !! - @addarwish_supplement

Saturday, 22 November 2014

TESTIMONI SECRET SKIN WHITE KAWAII COLLAGEN PART 2


Assalamuaikum

Promosi FEBRUARY 2015 SECRET SKIN WHITE KAWAII COLLAGEN

NEW!!

SET JIHAN
1 JAR SERBUK SSWKC MAXX EKSTRA
1 JAR SSWKC
FREE 1 BRIGHTENING SERUM
FREE 1 MIRACLE WATER
FREE FACE MASKS 2 PCS


KLIK LINK INI UTK DETAIL PRODUK


SMS/WhatsAPP Fiza-0196428422
Email-Farizadarwish@gmail.com



Sorry lama gila tak bersiaran..kikiki..
Am busy as bees... urusan dunia sangat,, nak dekat 2015 ni nak start new resolutionlah..
nanti2 cerita..

Mostly yang rajin jenguk my FB page n IG sure cepat baca update testimoni "SWEETHEART" SECRET SKIN WHITE KAWAII COLLAGEN NI..
But pada yang tak berkesempatan..nah..saya compile dulu mana yang sempat ye...
Shopping kawaii tanpa ragu2..
Masya Allah..dengan harga yang berbaloi untuk penggunaan 2 bulan dah membantu ramai pelanggan saya.Alhamdulillah..syukur sangat dengan rezeki ini.



TESTIMONI 1



Masalah alergy berkurangan dengan kawaii collagen.Lebih mudah sembuh berbanding dahulu..hanya dalam satu hari.Alhamdulillah. macam ada self defense dari dalam katanya. Penggunaan Kawaii collagen secara berterusan memang membantu meningkatkan antibodi badan disebabkan kandungan vitamin C yang tinggi. kulit yang sunburn teruk..cepat je pulih..

TESTIMONI 2


Feedback yang paling selalu saya terima.. Kulit memang akan lembap.. masalah kulit kering tiada lagi..
Ni antara kesan terawal yang akan korang sedar seawal minggu pertama consume Kawaii..In Sha Allah.
Bibir pink... yeay jimat lipstick n lip gloss...terbaek.

TESTIMONI 3


Sis ni share seawal hari ke-5 consume Secret Skin White Kawaii Collagen ni.
Memang..banyak feedbak yang singgah antara kesan jangka panjang consumer.. selsema n demam susah nak hinggap.. Again..antibodi badan bertambah baik dan kuat.
Bukan untuk kulit cantik n cerah sahaja ye... 
General health pun boleh cover sekali..In Sha Allah.

TESTIMONI  4


Lambakan pelbagai jenama kolagen n produk kesihatan tak dinafikan..ramai yang bertukar2 brands..Maklumlah iklan n testimoni pon hebat2 belaka.. 
Tapi,.. at the end of the day..ramai yang kembali semula pada kawaii collagen..
Ada yang spend 2 ke 3 kali ganda untuk produk lain pun.. tapi finally.. patah balik dengan kawaii..
hmmm... i wonder why..???
heeee

TESTIMONI  5


Calling semua isteri2 kesayangan suami.. jom jaga penampilan.. cheewahhh.. kemain.
Yang bakal jadi isteri..student.. mak orang..golongan veteran pun jom..
eh..nak share ngan hubby pun boleh..
Lelaki pun boleh consume Kawaii collagen ni..
Ramai je customers saya lelaki..
wanita tercabar tak..bila guys sekarang pun menitik beratkan penampilan n kesihatan diri,,?

TESTIMONI 6



COME BACK TO MAMA..Yes welcome..HAHAHa
Sesungguhnya i ada banyak testimoni cenggini...


TESTIMONI 7


FRee gift pun letak testimoni..? Dah kenapa..heee
Setiap pembelian now.. memang dapat free 30 biji kapsul SSWKC n free Serum
Sangat bagus untuk jerawat n juga pada yang takde jerawat pon boleh pakai..
Sapu tipis sebelum tidur..
Untuk mencerahkan wajah juga..
Free gift pun kami beri yang TERBAIK!!!Insha Allah
Sila Grab sementara i maintain harga promosi ni n ada FREE gifts berduyun-duyun ni..
okayyy

TQ TQ..pada yang dah shopping
Yang masih dok terpikir-pikir..
PM jela dulu
Fiza-0196428422


Mereka sudah..korang bila lagi? #mulutkatataknakhatikatanak 

Promosi january 2015 SECRET SKIN WHITE KAWAII COLLAGEN
70 sachets (Pek berkembar)
Free 30 biji kapsul SSWKCtk pos laju
Free face mask
Free pos laju Sjung Msia

Cuma RM145 sahaja!!!
(ss add RM8 )

SMS/WhatsAPP Fiza-0196428422
Email-Farizadarwish@gmail.com



Posh Me Up

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...