Wednesday, 17 June 2015

CARA CONSUME SECRET SKIN WHITE KAWAII COLLAGEN DI BULAN PUASA

 
 
Assalam semua..
 
Salam Ramadhan..
 
Ramai sangat wassap Tanya consume..
 
macam biasa juga dear my gorgeous customers..
 
Setiap malam sebelum tidur.
consume 1 sachet sehari.. boleh bancuh dengan air sejuk anggaran segelas or
kemam terus bawah lidah
kedua-dua cara pun boleh
 
Oh ya..ada yang nak consume 2 sachets sehari.. pun memang boleh.
if ada bajet .. apa salahnya,
janji cuba minum air masak ye.. supaya dapat maksimumkan larut dalam badan segala nutrisi ssw kawaii collagen.
Maximum 2 sachets sehari..
Paham...semua nak bertenaga sepanjang hari berpuasa n cantig cerah berseri di pagi syawal nanti!!
ahaks..
 
if terlupa sebelum tidur boleh minum semasa sahur..sedikit sebanyak memberikan rasa kenyang juga.
bonus points disituuu..
 
Lagi apa ye,,,FAQ bulan puasa ni..
kaffein kurangkan tau..untuk kesan maksimum supplements..
if u all must takes atleast a dose..
mium je banyak air..takpe.
Macam dr halina pun rajin minum kopi..tapi dia ganti balik dengan inum air yang banyak.
 
oklah..Selamat Berpuasa...
In sha Allah.
 
 
ps- untuk PROMOSI AIDILFITRI 2015..boleh klik link bawah ni..ready STOCK!!
 
 
 


PROMOSI AIDILFITRI 2015 -SECRET SKIN WHITE KAWAII COLLAGEN

 ASSALAMUALAIKUM...
SAPA YANG NAK ORDER READY STOCK JER TAU..
SMS.WASSAP -0196428422

1.SET TRIAL 1 JAR SSWKX KAWAII MAXX EKSTRA
    35 SACHETS -1 BULAN
    RM85 (FREE POS SJUNG)
    FREE SHIESEIDO MASK


 2. COMBO SET JIHAN + SKINCARE PHYTOSTEMCELL 4 IN 1
COMBO SET SEMPENA AIDILFITRI SAHAJA!!!! SILALAH GRAB..PALING LENGKAP!!
     1 JAR SSWKC MAXX EKSTRA - 35 SACHETS
     1 JAR SSWKC -JAR HIJAU - 35 SACHET
     1 UNIT MIRACLE BRIGHTENING SOAP
     1 UNIT KAWAII COLLAGEN BRIGHTENING SERUM
     1 UNIT SERUM SIANG PHYTO STEMCELL
     1 UNIT SERUM MALAM SSWKC PHYTOSTEMCELL
     FREE HAND CREAM (SESAME STREE) -60ML
     FREE FACE MASK
     FREE POS SJUNG
     RM255 - UNTUK 2 BULAN

 3. SET JIHAN 5 IN 1-BEST SELLING SETT!!!!
     1 JAR SSWKC MAXX EKSTRA - 35 SACHETS
     1 JAR SSWKC -JAR HIJAU - 35 SACHET
     1 UNIT KAWAII COLLAGEN BRIGHTENING SERUM
     1 UNIT MIRACLE BRIGHTENING SOAP
     1 UNIT MIRACLE WATER SSWKC
     FREE SESAME STREET HAND CREAM 60ML
     FREE FACE MASK
     FREE POS SJUNG
     RM185 (UTK 2BULAN)-PROMOSI RAYA!!


 4. SET JIHAN 3 IN 1
     1 JAR SSWKC MAXX EKSTRA - 35 SACHETS
     1 JAR SSWKC -JAR HIJAU - 35 SACHET
     1 UNIT KAWAII COLLAGEN BRIGHTENING SERUM
     FREE FACE MASK
     FREE POS SJUNG
     RM170 (UTK 2BULAN)



5.COMBO KAWAII MAXX + SSWKC PHYTOSTEMCELL SKINCARE 4 IN 1
BEST SELLING SET!!!
1 JAR SSWKC MAXX EKSTRA - 35 SACHETS
     1 UNIT MIRACLE BRIGHTENING SOAP
     1 UNIT KAWAII COLLAGEN BRIGHTENING SERUM
     1 UNIT SERUM SIANG PHYTO STEMCELL
     1 UNIT SERUM MALAM SSWKC PHYTOSTEMCELL
     FREE FACE MASK
     FREE POS SJUNG
     RM165
 

 6.  SKINCARE SSWKC PHYTOSTEMCELL 4 IN 1
     1 UNIT MIRACLE BRIGHTENING SOAP
     1 UNIT KAWAII COLLAGEN BRIGHTENING SERUM
     1 UNIT SERUM SIANG PHYTO STEMCELL
     1 UNIT SERUM MALAM SSWKC PHYTOSTEMCELL
     FREE FACE MASK
     FREE POS SJUNG
     RM110
1 JAR SSWKC TRIAL - JAR HIJAU -RM85 INC POS LAJU SJUNG
 

Wednesday, 27 May 2015

LAVAMUD SLIM VOLCANIC CLAY BELI 1 PERCUMA 1 - PROMO RAYA 2015!!

Asslamualaikum...

Pernah dengar pasal kes kejadian gunng berapi yang berlaku kat Jawa Timur Indonesia?
Pernah tak dengar or terbaca or tengok dokumentari..tanah yang terkena lava gunung berapi sangatlah subur dan tinggi mineral nya?

Sehinggakan dikatakan itulah hikmah penduduk disana..selepas kesusahan dianugerahi:Nya tanah yang subur dan kandungan air bukit yang tinggi garam mineral serta zat yang baik untuk badan.
Tanaman-tanaman yang ditanam pula subur dan sihat2x dek kerana kesan lava ini.

Pernah tak juga dengar ramai yang ke Jawa Timur semata2x nak mandi lumpur lava gunung berapi ni?
Dek kerana kandungan zat dan mineral yang tinggi dikatakan membantu merawat pelbagai penyakit kulit, membantu membakar lemak serta sangat bagus untuk kecantikan kulit gadis-gadis Jawa.
Ada juga yang terbang ke sana semata untuk mendapat pengalaman ni, tak kurang untuk tujuan kesihatan..

Mat Salleh boleh la.. nak turun berkemban terus.. kita? tak tergamak kot..

Pada yang tak dapat pergi cuma dapat berangan sahaja mcm yang menulis ni juga..
Nak tak cuba Rawatan Mandi Lumpur Lava Gunung Berapi ni "as comfort in your own house"
bila-bila masa dan dimana juga ..tak kira berapa kali..
Taknak ke memanjakan diri persis puteri Jawa??
wahhhh...


KINI kat rumah pun dah boleh bermandi lumpur..Best kan... 

JOM KITA STUDY INI PRODUK..yeah

LAVAMUD Volcanic Clay dari Sidoarjo, Jawa Timur (juga dikenali sebagai Lumpur Sidoarjo mana lumpur adalah perkataan Indonesia untuk lumpur) adalah penyelesaian yang tulen dan semula jadi mengandungi tanah liat gunung berapi bernilai untuk penyahtoksik.

LAVAMUD Volcanic Clay merupakan perubatan serbuk berasal dari pengeluaran abu gunung berapi. Ia adalah salah satu ejen detoksifikasi yang paling berkesan secara semula jadi terdapat kandungan lebih daripada 70 mineral untuk membantu menyahtoksik badan anda, mengetatkan tisu longgar, mengurangkan
selulit dan boleh menyebabkan mengurangkan lemak melalui inci yang luar biasa dan berkekalan.

LAVAMUD Volcanic Clay - Mineral tanah liat membersihkan dan membersihkan badan daripada toksin yang disimpan di antara sel-sel lemak, menyebabkan badan berasa tegang, licin dan lembut seperti sutera.


ok..korang..

ada 4 fungsi utama LAVAMUD can offer kita...
1. mendapatkan Lengan,Peha, Pinggang dan Perut yang kurus
2. Dagu V-shape 
2.kulit cerah dan putih
3. kulit Halus seperti Bayi

Bertindak seperti masker kepada muka dan badan kita..
tapi,
yang berbeza ..bukan sebarang Masker.. 
Masker ini terbang dari Kawasan lava gunung Berapi Jawa Timur





KEHEBATAN LAVAMUD VOLCANIC CLAY !

LAVAMUD Volcanic Clay adalah hadiah berharga dari alam semula jadi. Ia mempunyai keupayaan semula jadi untuk Membakar, Menghalang dan Menyerap kedalam lemak badan dengan kaedah yang paling selamat untuk detox lemak dengan keputusan yang optimum serta tidak melibatkan latihan yang bertenaga.

Tentu Selamat, Berkesan Sama sekali. Slim semasa anda berdiri, duduk atau ketika berbaring !

Pada 10 minit, proses pembakaran lemak bermula. Pada 15 minit seterusnya, tisu lemak  larut secara beransur-ansur. Jumlah besar akan keluar daripada kumpulan lemak, menghasilkan kelangsingan! Ia hanya memerlukan 45 minit setiap hari untuk kurang 5kgs dalam seminggu! Diminati dan diuji 98% berhasil daripada kadar kejayaan pelangsingan di seluruh dunia !

Mengelak untuk jadi yang luar Biasa, Cakap tidak untuk badan lapis lemak yang tebal. Cuba perubahan, Bentuk badan anda sendiri hari ini!

LAVAMUD Volcanic Clay diperoleh dari letupan gunung berapi aktif yang meghasilkan lumpur lava di Indonesia , serta mengandungi sejumlah besar tenaga aktif. Setiap sapuan, ia akan berubah tenaga ke dalam sel-sel badan kita , membolehkan pembakaran lemak memasuki melalui lapisan kulit.

LAVAMUD Volcanic Clay terdiri terutamanya daripada aliran lumpur gunung berapi yang meningkatkan badan aktiviti metabolik 60 kali lebih.Ia mempunyai Lapisan-lapisan lumpur secara semula jadi yang berbeza antara satu sama lain semasa pemprosesan kerana komposisinya daripada pelbagai lapisan lumpur gunung berapi.

JANJI KAMI:

Ia adalah kegembiraan yang ikhlas kami untuk memberikan produk berkualiti dengan kesihatan dan keselamatan terjamin pengesahan. Produk ini tersedia kesahihannya untuk pengesahan.


Lavamud ini telah diperkaya juga dengan ekstrak Aloe Vera yang sangat bagus untuk kulit..selai memberi kesan sejuk dan nyaman..Herba -herba serta Ekstrak Safron yang berharga..

Rawatan persis Puteri sangat dah ni.. ada saffron bagai..


Selain mencantikkan kulit..badan pun akan slim sebab membantu proses pembakaran lemak.

CARA KEGUNAAN

1. Buka bungkusan dan jumlah yang dikehendaki sudu dengan sudu (dilampirkan) ke dalam mangkuk campuran kecil. Setiap sudu berfungsi 15g Silky & Slim Lavamud Volcanic Clay.

2. Masukkan air panas dan kacau sehingga digabungkan sepenuhnya.

3. Biarkan sejuk selama 5 minit.

4. Perlahan-lahan memohon Silky & Slim Lavamud Volcanic Clay menggunakan berus lembut ke kawasan sasaran.

5. Bersihkan dengan air suam selepas 45 minit.

6. Sapukan sekali sehari atau selang sehari.




NOTA

1. Gunakan hanya 10-15 minit apabila digunakan di leher.

2. Simpan lebihan Silky & Slim Lavamud Volcanic Clay campuran ke dalam peti sejuk. Hanya tambah air panas untuk sapuan seterusnya.

3. Silky & Slim Lavamud Volcanic Clay  adalah campuran khas. Sila elakkan daripada menggunakan produk lain pada masa yang sama.

4. Tidak sesuai untuk kulit sensitif. Sila berhenti jika berlaku sebarang ketidakselesaan atau berterusan. Basuh segera.

5. Jangan disapu pada luka terbuka.

6. Tidak sesuai untuk wanita hamil.


LANGKAH BERJAGA-JAGA

- Jangan gunakan Silky & Slim Lavamud Volcanic Clay  selepas latihan atau pancuran panas untuk mengelakkan terbakar kulit.

- Ia adalah perkara biasa untuk mempunyai kulit merah panas kerana haba; ia akan pulih selepas 2 jam.
Sila berhenti jika terdapat kemerahan kulit yang luar biasa berlaku, jangan sapu losyen badan untuk kesan menenangkan.

- Jangan gunakan setiap hari. Ia adalah dinasihatkan untuk menggunakan hanya selang sehari.
(Bagi individu dengan intoleransi haba, sila kurangkan penggunaan tempoh masa mengikut pilihan peribadi.
Jangan cuba untuk menahan panas. Adakah ambil perhatian setiap individu mempunyai had terima haba yang berbeza).

Okay ...

BAGAIMANA NAK DAPATKAN LAVAMUD VOLCANIC CLAY NI?

SMS/WHATS APP FIZA
0196428422

PROMOSI BELI 1 FREE 1
RM120

BELI 2 FREE 3
RM240!!

FREE POS LAJU SJUNG


Sekotak LAVAMUD adalah 500g
2 KOTAK = 1KG LAVA MUD !!

Takde lagi yang jual samai sekilo kan ...puas hati!!! 
Value for money..
If yang nak paki sekadar untuk muka .. berbulan2x lah tahan.
Bolehla jadi regim kecantikan mingguan korang

Buat yang untuk menguruskan badan..disarankan pakai setiap hari..
sapu ditempat2x yang bermasaalah
okeyyy...

JOMMMM!!








KHIDMAT PELANGGAN FAQ

S: SOALAN
J: JAWAPAN

S: Senaman diperlukan ke semasa menggunakan LAVAMUD Volcanic Clay?

J: Selamat petang! LAVAMUD Volcanic Clay adalah secara semula jadi dan sesuai untuk menguruskan badan kepada sesiapa yang malas nak bersenam kerana ia tidak memerlukan apa-apa latihan, terima kasih kepada sumber tenaga semula jadi yang diberikan oleh Alam semulajadi. Ia terus mengaktifkan sel-sel badan dan kekal aktif sama seperti bersenam sehingga pengurangan lemak dicapai. Ia juga dan meningkatkan keupayaan untuk memecahkan lemak badan semasa proses metabolik, manakala masih lagi menghalang pembentukan sel-sel baru lemak.

S: Adakah LAVAMUD Volcanic Clay benar-benar boleh menguruskan badan?

J: Salam, ia benar-benar YA! LAVAMUD berapi Clay adalah laluan ke arah menguruskan badan yang sihat. Hanya sapu pada kawasan sasaran secara konsisten sehingga anda mencapai Bentuk badan yang anda inginkan.

S: Apakah perbezaan di antara LAVAMUD Volcanic Clay dan kaedah pelangsingan yang lain?

J: Perbezaan utama adalah kaedah itu sendiri. LAVAMUD Volcanic Clay digunakan secara luaran berbanding dengan pelbagai produk yang dipasarkan yang memerlukan cara penggunaannya. Ini lumpur gunung berapi semulajadi serta menyembunyikan sejumlah besar tenaga untuk mengaktifkan sel-sel badan tanpa merosakkan mana-mana organ-organ dalaman. Ia adalah kuasa Alam Semulajadi itu sendiri diberikan kepada semua manusia.

S: Apakah maklum balas untuk produk ini?

J: Berdasarkan maklum balas pelanggan kami, hasilnya memuaskan terutama apabila digunakan secara harian. Boleh disapu di mana-mana kawasan yang disasarkan,  sebahagian besar daripada pelanggan-pelanggan kami  mencapai bentuk badan yang disasarkan. Selain menguruskan badan, LAVAMUD Volcanic Clay membantu untuk memperoleh, Bentu badan yang lebih sihat langsing dan lebih ideal. Kami mengalu-alukan pertanyaan dan bantuan bila-bila masa, semua yang terbaik untuk anda!

S: Saya berat kira-kira 145pound dengan ketinggian 1.56m, apa yang sepatutnya menjadi berat badan ideal saya?

J: Hello, terima kasih kerana minat anda dalam Silky & Slim Lavamud  LAVAMUD Volcanic Clay! Berat badan ideal anda harus sekitar 96pound (48 KG). Anda perlu turun sekurang-kurangnya 30pound dan ke atas. Pilihan terbaik adalah
Pilihan D : Nikmati proses pelangsingan pesat keseluruhan, meningkatkan pengumpulan lemak, membolehkan bersantai sambil meningkatkan keupayaan detox, mengurangkan lemak ketara pada perut, lengan dan paha lemak, manfaat dan juga menghasilkan satu set kulit baru  berseri dan lebih cerah.

S: Saya 1 meter 64 cm, sekitar 112pounds. Saya pernah menjadi Slim tetapi sekarang tidak lagi kerana selera makan yang kuat. Malangnya, saya tidak lagi boleh menikmati jeans kurus saya atau baju mini, apatah skirt kesayangan saya ketika berada di luar. soalan? Pilihan yang akan menjadi lebih sesuai untuk keadaan saya?

J: Selamat petang, terima kasih kerana menunjukkan minat dan semangat anda ke arah LAVAMUD Volcanic Clay! Berat badan ideal anda harus 102pounds (51 KG), anda dikehendaki mengurangkan anggaran 10 paun untuk mencapai berat badan yang sihat.
Pilihan B : akan sesuai dengan anda untuk jadi lebih baik. LAVAMUD Volcanic Clay dikonsepkan seperti "Mengurangkan Pengumpulan lemak dalam Badan, Mencegah Penjanaan Sel Lemak Baru, Mempercepatkan Aktiviti Metabolik". Produk ini membolehkan anda untuk menjadi Potter tubuh anda sendiri, hanya dibentuk ke dalam bentuk yang anda mahu, secara beransur-ansur tidak menyedari yang anda sudah langsing! Semua yang terbaik untuk anda!

S: Hi, saya ingin bertanya, tahun ini saya berumur 19 tahun, ketinggian 1.58 meter, berat 117pounds, berapa pound perlu saya kehilangan?

J: Hello, terima kasih kerana menunjukkan minat dan semangat anda ke arah LAVAMUD Volcanic Clay! Berdasarkan maklumat yang diberikan, berat badan ideal anda harus 94pounds (47 KG), anda akan perlu untuk kehilangan tambahan 22pounds yang membawa anda ke Pilihan B: Tenaga berganda, Haba berganda. Nikmati haba yang menembusi ke dalam sel-sel badan anda yang masih aktif dan pada yang sama untuk menjalankan pengurangan lemak akan dicapai. Ia juga dan meningkatkan keupayaan untuk memecahkan lemak badan semasa proses metabolik, manakala lagi menghalang pembentukan sel-sel baru lemak. Mengekalkan pakej harian dengan konsisten secara beransur-ansur membentuk badan anda ke shapelier, sihat, langsing dan lebih ideal!

S: Saya berumur 32 tahun, tinggi: 160cm, berat: 75 kg, dengan perut yang bulat, yang akan menjadi pilihan yang lebih sesuai?

J: Menurut umur dan ketinggian anda berat badan yang ideal akan menjadi 51kg. Adalah dicadangkan untuk Mengurangkan 30pounds atau lebih secara langsung meletakkan anda dalam Pilihan D: Nikmati proses pelangsingan pesat keseluruhan, meningkatkan pengumpulan lemak, membolehkan bersantai sambil meningkatkan keupayaan detox, mengurangkan lemak yang ketara perut, lengan dan paha lemak, manfaat dan juga yang lebih berseri dan kulit yang lebih cerah.

S: Bagaimana jika produk tidak berkesan?

J: Selamat petang, sehingga tarikh produk masih belum menawarkan sifar kesan untuk pelanggan-pelanggan kami. Menurut kaji selidik pelanggan dan maklum balas kami, tempoh masa hasil berbeza-beza antara individu dan pengumpulan lemak badan dan tubuh yang berbeza terbina. Sebahagian besar daripada pelanggan kami berpuas hati dengan kebaikan produk pelangsingan badan ini; yang menikmati dan menggunakan produk selesa.

S: Mengapa ia dikehendaki untuk memberikan maklumat peribadi saya? Ia akan disimpan dan dirahsiakan?

J: Kepada pelanggan, maklumat anda diperlukan semasa pembelian barang-barang untuk perkhidmatan khas untuk membuat susulan dengan pelanggan-pelanggan kami mengenai pengalaman dan penggunaan mereka. Menghormati dan merahsiakan maklumat pelanggan kami adalah Nilai-nilai syarikat. Semua maklumat dijaga dengan perjanjian yang ditandatangani oleh orang yang bertanggungjawab dengan syarikat itu, tidak mempunyai pelanggaran kontrak, perkara-perkara yang akan dilihat secara sah. Yakinlah semua maklumat adalah terjamin dan selamat dengan undang-undang.


TESTIMONI














SMS/WHATS APP FIZA
0196428422

PROMOSI BELI 1 FREE 1
RM120

BELI 2 FREE 3
RM240

FREE POS LAJU SJUNG


Sekotak LAVAMUD adalah 500g
2 KOTAK = 1KG LAVA MUD !!






Sunday, 24 May 2015

TESTIMONI SECRET SKIN WHITE KAWAII COLLAGEN PART 3

Asslamualaikum wbt
 
Bismillah

ps -utk promosi AIDILFITRI 2015 sila klik link bawah
http://farizadarwish.blogspot.com/2015/06/promosi-aidilfitri-2015-secret-skin.html
 
Hai..nak share few testimonies dari pelanggan sendiri..Actually semua testimonies ni dah share di facebook page.. tapi kita share disini pulak pada yang lebih mudah refer pada blog..
 
Memang best bila dapat feedbacks customers tau.. boleh buat tersenyum sepanjang hari..
Happy.. n yang pasti legaaa bila produk yang dijual membawa manfaat n dapat kepuasan hati pelanggan.. Saspen tau tunggu feedbacks ni..tuhan je yang tau.
 
Okay..ni semua testimony latest tahun ni..
untuk testimoni2x sebelum ni boleh klik link bawah
 OR
 
semua testimony yang disiarkan adalah pelanggan2x saya sendiri.In sha Allah
Alhamdulillah.
 
TESTIMONI 1
 


 
Okay yang pertama..sis ni perubahan sebelum n selepas tu hanya dalam masa 20 hari okay..
Ketara sangat perubahan..kulit makin cerah..sekata.. n perasan tak parut-parut hitam jerawat tu semua dah pudar.Kulit pun tak kusam n berseri..
But..respek dengan disiplin sis ni sepnjang consume SSWKC.. okay collagen ni memang terbaik consume waktu malam sebelum tidur n semasa perut dah kosong. Sebabnya, nak memaksimumkan penyerapan supplements kedalam badan.. waktu malam pula sebab memang malam n semasa kita tidurlah sel2x dalam badan paling aktif 'repair n rejuvenating"..Barulah bangun pagi kulit terasa segar n bermaya.. Dia juga rajin minum air suam...
If nak kesan cepat..sila follow sis ni punya disiplin n rutin..okay..
Barula berbaloi-baloi pelaburan beli kolagen kannn..
she was one my satisfied customer... Yeay!!!
 
 
TESTIMONI 2
 


 
Selepas hampir 2 bulan consume SSWKC..ketara tak nampak perubahan kecerahan kulit sis tu?
Kulit dah fresh..sekata, tak kusam bibir pun tak gelap kan..
Itulah kelebihan SSWKC
Tapi sis ni puas hati sangat..sebab masalah senggugut yang selalu dihadapi beliau dah tak ada lagi.
Masaalah keputihan pun selesai..
Bab senggugut n keutihan ni memanglah tersangat banyak feedbacks..
Berbaloi..macam 10 in 1 tau bila consume kawai..selain unruk mendapatkan kulit yang cantik, zat2 buah-buahan serta kolagen membantu masalah lain sepert senggugut, keputihan, lesu badan, cepat penat, rambut gugur n pelbagai lagi.
Alhamdulillah.
 
 
TESTIMONI 3
 


 
Sis ni sebelum consume SSWKC ada masaalah tona kulit sangat tak sekata di bahagia2x tertentu wajah..
Dan beliau juga sangat mudah sunburn bila terkena panas matahari..ni bila dah sunburn tu nak memulihkan kembali memang ambil masa yang sangat2x lama..
So, sis ni terpaksa apply make up seperti gambar 'sebelum' atas.. n berlapis-lapis bedak n cream ..tapi tetap tak dapat cover kesan kulit kusam, tak sekata juga wajah sedikit gelap.
Alhamdulillah lepas sebulan sahaja consume... wajah beliau dah cerah..n yang paling best..no more make up sebelum keluar rumah or pergi bekerja.. She was so
happy..kulit bertambah cerah setiap hari..sunburn pulih dengan cepat n keluar ke tempat panas pun tiada masalah lagi sebab ada protection dari dalam gitu..Wajah fresh berseri n ala-ala natural beauty.
Yang best lagi..selepas tu dia terpaksa lah asyik repeat order untuk kawan2x tempat kerja sebab semua teruja tengok dengan mata kepala sendiri  perubahan beliau..
so,,,apa tunggu lagi tu??? Jom order...
 
 
OK..ingat nak sambung lagi..sebab ada banyak gila lagi testimimoni kot nak share..
tapi tak sempat.. Nak amik anak sekolah..hehehe..
In sha allah testimony SSWKC part 4 akan bersambung in no time..ecececeh
 
yang penting korang "BUY WITH GREAT CONFIDENT HERE..CONFIRM ORIGINAL..IF TAK CEMANALAH AHKAK NAK SHARE TESTIMONI KAN"
 
Tak copy pun dari seller lain..takut.. tu sebab kita letak watermark..letih juga dah setahun lebih jadi stockist ada yang bertanya lagi..ORI TAK??
 
aiyoooo
 
ok...
semua set SSWKC ready stock
 
REFER IMEJ KAT SIDEBAR KANAN UNTUK PRODUK N ENTRY SEBELUM NI
 
OR DIRECT CTCT JE
 
sms..or wassap fiza-0196428422 untuk tempahan.
 
Mulakan harini..
Barulah Gorjes di lebaran nanti!!
 
(waaa its rhymes!!)
 
 
 


Wednesday, 13 May 2015

Resepi Muffin Labu yang Ringkas tapi sedap alahai...

Assalamualaikum...

Resepi ni nak kena simpan..Justeru itu kita simpan dalam blog sendiri jelah..
Pada peminat labu macam my family..hehehe..silalah try sebab.. sebab sangatlah mudah..tak makan masa n gerenti jadi kot.. I like this kinda recipe...
Part paling susah n mencabar dalam resepi ni ..ialah kupas labu..if pakai labu fresh macam ahkak..
Tapi..ikut resepi sebenar memang pakai canned puried pumpkin..tapi kat Malaysia ni labu fresh berlambak kot kat mana2x..Setengah biji tak sampai RM3..Melampau sangat lah nak pakai yang dalam tin....ishhh,tapi terpulanglaaaa..lalala


Muffin labu ku
Sorry...gambar ampeh sangat..letih..buat untuk bukak puasa 2 hari lepas.. macam budak je letihnya,
tapi rasa sedap tau..angkatlah bakul..eh kita puji resepi tu..
My rustic dulang pembakar tu pun bertahan jelah tengok ye..dah sental pakai Veet pun tu yang terbaik.. Almaklumlah rajin baking n dah 8 tahun guna..
Yang ada  sebekas kosong tu actually ada air dalam tu..ada terbaca dekat blog Hana Kanzawa rasanya..few years ago..nak dapatkan muffin lembut..lembap n gebu biar letak sebekas kosong isi air semasa proses baking.. ok!!
 
 
Resepi diambil dari blog minah salleh ni - The Girl Who Ate Everything"
 
Tajuk resepi - PumpKin Chocolate Chips Muffin
 
boleh klik this link untuk tengok her version which is equally wayyyy better than mine..

Serves: 2 dozen muffins
 
Ingredients
  • 4 eggs
  • 2 cups sugar (guna 1 1/2 cawan sahaja.,sebab my labu dah naturally sweet)
  • 1 can (15 ounces) solid-pack pumpkin puree - (guna separu biji sederhana besar labu,kukus dan lenyekkan)
  • 1-1/2 cups canola oil (guna sunflower oil)
  • 3 cups all-purpose flour
  • 2 teaspoons baking soda ( tak guna langsung)
  • 1 teaspoon baking powder
  • 1 tablespoon pumpkin pie spice (see Note for substitution)-(guna sedikit serbuk kayu manis)
  • 1 teaspoon salt
  • 2 cups (12 ounces) semisweet chocolate chips
Instructions
  1. Preheat oven to 400°. Place paper liners in a regular sized muffin pan.
  2. In a large bowl, beat the eggs, sugar, pumpkin and oil until smooth. Combine the flour, baking soda, baking powder, pumpkin pie spice and salt; Add flour mixture slowly to pumpkin mixture and mix well. Fold in chocolate chips. Fill greased or paper-lined muffin cups three-fourths to almost all the way full.
  3. Bake for 15-17 minutes or until a toothpick inserted near the center comes out clean. Do not overbake. It makes all the difference between a good and a great muffin. Cool in pan 10 minutes before removing to a wire rack. Makes 2 dozen muffins.
Notes
*You can substitute applesauce for some of the oil.

*If you don't have Pumpkin Pie Spice you can make your own. The substitute for 1 Tablespoon of Pumpkin Pie Spice is: 1½ teaspoons cinnamon, ½ teaspoon nutmeg, ½ teaspoon ginger, ¼ teaspoon allspice.

 
 
ok...simple kan...
Sebelum bakar
 
Buat kek juga
 
Resepi ni produce banyak juga... so remaining tu saja je I bakar sekali.. sedap juga... Memang ok resepi ni.. Good n Nutrious untuk anak-anak juga.. Choc chips tu memang buat kids teruja nak makan..
Even tanpa choc chips pun I rasa dah sedap on its own...
 
ok..Selamat Mencuba.. Bye.
 
 

Monday, 11 May 2015

SEGMEN : blogwalking sebelum Ramadhan bersama ayuinsyirah

 
Assalamualaikum
 
Jom join Segmen blogwalking sebelum Ramadhan bersama Ayu Insyirah ini..
senang sangat..
No hussle at all..i like.
 
 
http://www.ayuinsyirah.my/2015/05/segmen-blogwalking-sebelum-ramadhan.html
 
TQVM..
 

Tuesday, 5 May 2015

Testimoni Zofea Beauty Secret part 1


ps -utk promosi AIDILFITRI 2015 sila klik link bawah
 
 
Assalamualaikum..

Sebab ramai sangat tanya masih jual lagi ke Zofea Beauty Secret?? Of course masih jual..hehee
Ni lah padahnya pemalas update blog kan.... haih..
selalu juga update pasal Zofea ni tapi kat Ig n Fb..boleh refer link sebelah tu..

Kat bawah..stok terlatest baru sampai.. Sebab dah jual since Day 1 zofea dilancarkan.. so..memang ada repeat customers yang loyal juga pengguna baru.Alhamdulillah.. so jarang kita biarkan zofea out of stck even untuk 1 hari..rugi woooo..hahaha. HANGAT DI PASARAN gitu..

btw entry lengkap tentang zofea boleh klik link bawah

ZOFEA BEAUTY SECRET LATEST STOCK MAY 2015 FREE PILL YE!!PANAS LAGI NIH..


 Ha..nak tau tak siapa isteri celebrity yang menggunakan Zofea ni.. Dia sangat puas hati tau..sampai share dengan HQ n HQ terpaksa up kisah dia..
tengok bawah...
Ye..Cira Black Mentor.. Dia kan baru bersalin..so memang normal masa ni dengan menyusu anak lagi..hormon tak berapa nak stabil.. so breast jadi kendur n sagging..
Bila Cira try Zofea ni..Alhamdulillah kembali anjal.. n takde masalah untuk ibu menyusukan anak tau...


Muka Ceria Abis- Sporting kan Black ni...



Oh ye..dulu sekejap free breast serum kan..but sekarang latest stock HQ kekalkan balik FREE pil Zofea..atas permintaan ramai katanya..
So..sapa sapa yang dok tanya nak free pil tu boleh pm kita cepat-cepat balik tau!!

sms-wassap -0196428422

Bukan itu shj, ZOFEA BEAUTY SECRET juga banyak khasiat lain.
KHASIAT ZOFEA BEAUTY SECRET untuk wanita:
✔ Menaikkan p@yud@r@ kendur & jatuh

✔ Memutihkan kulit muka & badan
✔ Mencantikkan p@yud@r@ leper
✔ Memontokkan p@yud@r@
✔ Menaikkan p*ngg*ng yg jatuh
✔ Mengetatkan MISS V
✔ Menghilangkan bau badan
✔ Menghilangkan bau MISS V
✔ Menghasilkan pelicin semulajadi untuk mengurangkan
kesakitan semasa “bersama”
✔ Mengempiskan perut
✔ Menghilangkan masalah keputihan
✔ Mengatasi masalah dalaman wanita
✔ Mencegah kanser
✔ Melawan radikal bebas
✔ Mencantik & meremajakan kulit
✔ Menambah tenaga
✔ Mencegah keletihan & menyegarkan badan
✔ Merawat masalah rahim



HANYA BAHAN TERBAIK UNTUK ANDA!! ZOFEA BEAUTY SECRET

Eh..kata dah lama jual..mana testimoninya kan?? hahaha
so kat bawah ni few testimonies from my own kesayangan pelanggan Zofea Beauty Secret./
Siap ada wtermark utuk menunjukan kesahihah.. 
I jual Original you... (banyak gila soalan ni..leteyyyy)
if tak ori..tak dapek nak kumpul testimoni sendiri...ye adik-adik ..kakak-kakak..ibu-ibu gorjes sekalian.hihi

Testimoni 1


Seawal hari ke-4 perubahan dah mula dirasai.. In sha Allah.
Zofea bukan untuk boobs sahaja..skin semua akan cun juga ..2 dalam 1 tau.
So tak perlu ambil minuman collagen lain pun takpe..JIMAT BUKAN ..wah ayat iklan.

Testimoni 2


Si adik ni repeat order..payudara mula berisi untuk kotak pertama..Of course teruskan untuk kotak ke-2 kan..baru kesan mantap
buat yang tanya rasa caner..so far rasa rata-rata bagi feedback..sedap.macam minum juice je..even takde gula or perasa tiruan. perasa Blackcurrants..so..no Worries. Adik ni pun memula risau kan rasanya..tapi dia admit sedap kan..

Testimoni 3



Baru 5 hari consume dah fikir nak repeat order..tentulah sebab kesannya yang cepat n mantap kan..
But..sis ni disiplin..pantang kaffein n minum susu 3x sehari.. 
dengan disiplin yang konsisten..In sha Allah kesan akan lebih cepat.. Rugila dah melabur tapi asik lupa consume setiap hari kan...ish ish ish..makan lah kismis minda tu.

Testimoni 4


Yang ni i terpaksa hide kan tentang part boobs sebab malu..tapi percayalah kesan memang ohsem..
selain tu dapat bonus skin improvement juga lagi..kulit dah lembut n tak berminyak..n flawless.
Zofea mengandungi kolagen n kandungan buah-buahan yang tinggi.. so effect pada skin memang ketara lah.


Testimoni 5




Yang ni paling best..sis ni ada masalah saiz payudara yang tak seimbang..
Seawal hari ke-4 consume dah nampak kesimbangan saiz..siap bertambah 1 size lagi..
Terkejut i dengar..Alhamdulillah serasi..tapi dia memang amalkan minum susu tu..
Susu yang terbaik susu tepung full cream tak kisahlah jenama apa.. if susu kotak yang putih tu pun ok..janji istiqamah..

 Syokk sangat tau..bila setiap kali pelanggan share ..boleh terasa aura excited tu kesini..even communicate dalam wassap je ..Made my day!!So..lets share..bak kata adik kat atas ni supaya lebih ramai dapat menikmati kesan yang sama..so dia teruja sangat nak share..Ikhlas sangat ni.

So jangan la ragu-ragu..boleh je nak try.. tapi as a Muslim mencari yang HALAL tu kan Fardhu.
Alhamdulillah..produk Zofea Beauty semua HALAL JAKIM .. Bukan senang nak dapat..But they made it!!
tak banyak produk Bust up or yang seumpama zofea ni yang dapat pengiktirafan Halal Jakim..
banyak juga produk yang diimport dari negara jiran..status sangatlah meragukan.  So pililhla yang terbaik demi kesihatan sendiri juga kan..
Nak consume pun tenang..lulus KKM juga..
Supplements pilihan sangat nih..


Jom dapatkan Zofea Beuty Secret Original disini!!!!

SMS or WhatsAPP -019642842

Ready stock

Setiap pembelian dpat 1 kotak Zofea (30 sachets)
Free 
Pil Zofea (60 biji)

TQ VVVV MUAHSS 


ps-In sha Allah menyusul Testimoni Secret Skin White Kawaii Collagen part 3
Tungguuu!!





Posh Me Up

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...