Monday, 13 January 2014

"Giveaway Birthday Azhafizah"

Salam All,

Hmm.. jarang jumpa Giveaway Birthday kan. So, mari join..  Hopefully bertambah kenalan baru. Lagipun blogger ni nama glamernya lebih kurang nama saya, FIZA. ehehehe. Fiza ni berjiwa kreatif n berbakat.. which is i secretly wished  the gift macam tu. Tengok blog dia pun dah tahu.

Well, Happy Birthday in advance Fiza. Thank You untuk peluang join Giveaway ini. Semoga dipanjangkan Umur dan Dimurahkan Rezeki. Ceria selalu semestinya. Amin.


 Giveaway Birthday Azhafizah

Nama : Fatihah & Fakhry
URL Blog : farizadarwish.blogspot.com
email :farizadarwish@gmail.com

Nak tau syarat-syarat penyertaan ? and hadiah sekali? 

Syarat²
1. Buat entry bertajuk "Giveaway Birthday Azhafizah"
2. Letakkan Banner giveaway di atas dan backlink ke entry ini
3. Follow Blog ini
4. Like fanpange

5. Follow Instagram Azhafizah [Jika ada account IG]
6. Publish dan tinggalkan details seperti berikut

Nama : Fatihah & Fakhry
URL Blog : farizadarwish.blogspot.com
email :farizadarwish@gmail.com

Kalau tak nak tulis nama,nak buat ayat pun boleh

Hadiah dan pemenang yang akan dipilih

TOP REFERRAL 1
Full Design Blog

TOP REFERRAL 2
Header Blog

TOP REFERRAL 3
Watermark

ENTRY KREATIF
Vector Potrait x 3 pemenang[Soft Copy only]

Setiap penyertaan blogger akan menerima softcopy calendar 2014 desktop wallpaper [resolution :1152x864] yang unik ni.Selain sebagai wallpaper desktop boleh tengok calendar sekali.Giveaway ini bermula pada 7:00 am 13 January 2014 dan akan berakhir pada 11:59 pm 7 February 2014.


9 comments:

  1. Assalamualaikum..mohon bagi details ini untuk details di calendar dan untuk send via email..tq :)
    Nama : untuk di tulis di calendar
    URL Blog : untuk di tulis di calendar
    URL entry giveaway :
    email :

    ReplyDelete
  2. Kunjungan sahabat blogger.. Apa2 pun, all the best :)

    ReplyDelete
  3. Singgah...dari segmen yang sama
    http://freejustforu.blogspot.com/2014/01/giveaway-birthday-azhafizah.html

    ReplyDelete
  4. Assalamualaikum..datang sini singgah sambil blogwalking dari segmen yang sama..(:
    http://fiqahhamed.blogspot.com/2014/01/giveaway-birthday-azhafizah.html
    Good luck dan selamat bersegmen

    ReplyDelete
  5. salam..dtg blogwalking dr GA yang sama..done follow you..jemput kunjung dan follow blog saya juge yea...tqvm!

    http://ummiaisys.blogspot.com/2014/01/segmen-giveaway-birthday-azhafizah.html

    ReplyDelete
  6. Singgah dari GA yang sama. http://dindamaisarra.blogspot.com/2014/01/giveaway-birthday-azhafizah.html

    ReplyDelete
  7. oshin menyinggah kejap....

    good luck !!!

    http://gurlgemini.blogspot.com

    ReplyDelete
  8. dri ga yg sama...follow sini..follow wawa balik..
    http://muslimahsejati96.blogspot.com/2014/01/giveaway-birthday-azhafizah.html

    ReplyDelete

Posh Me Up

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...